Bagdy Gábor: Könnyű ellenfél nélkül befutónak lenni

A Medián legfrissebb közvélemény kutatása szerint, ha most hétvégén lenne a főpolgármester-választás, akkor Karácsony Gergelyre a választók 51 százaléka adná le voksát. A FIDESZ-KDNP jelölt nélkül is 30 százalékon áll.

Karácsony Gergely főpolgármester hivatalos Facebook oldalán is közzétette a közvélemény-kutató cég eredményét, majd hozzátette, hogy a következő választásig hátralévő másfél év „pokoli nehéz lesz.”

Bagdy Gábor, a Kereszténydemokrata Néppárt fővárosi szervezetének elnöke, Budapest egykori jobboldali főpolgármester-helyettese a vasarnap.hu megkeresésére elmondta, hogy

A közvéleménykutató cég minden bizonnyal, nem Karácsony Gergely teljesítményét kérdezte, mert akkor feltételezhetően nem ez az eredmény született volna.

 

Hozzátette: könnyű egy olyan versenyben elsőnek lenni, ahol a versenytárs még el sem indult.

Fogadj örökbeegy keresztet!

Országos akciónk célja az utak mentén, a települések közterületein álló keresztek megmentése, felújítása és állaguk megóvása az utókor számára.

Ha Ön is szeretne részt venni az akcióban, az alábbi gombra kattintva tájékozódhat a Fogadj örökbe egy keresztet! program részleteiről!

Hosszúhetény
Hernádkércs
Bárdudvarnok
Sopron
Sopron
Sopron
Kisirtáspuszta
Magyarszerdahely külterület
Felsőörs
Lőrinci
Újnéppuszta külterület

Kérdése van? Írjon nekünk!

Kérjük, vegye fel velünk a kapcsolatot!
Küldjön üzenetet munkatársainknak az alábbi lehetőségre kattintva!
Készséggel állunk rendelkezésére!