Bagdy Gábor nyitotta meg az „Integrált etika a pénzügyekben” konferenciát

„Integrált etika a pénzügyekben” címmel rendeztek konferenciát Budapesten, a Fővárosi Közgyűlés Új Városháza Dísztermében.

A Szimpózium résztvevőit köszönti, Dr. Bagdy Gábor (KDNP) főpolgármester-helyettes (Budapest, 2019.02.08. KDNP fotó: Váli Miklós)

A rendező ÉrMe (ÉrtékMegőrző) Hálózat célja hálót szőni olyan emberek és szervezetek között, akik az üzleti életben a keresztény magyarság alapértékeinek megtartásával vesznek részt, s akik számára természetes, hogy az üzleti életben való részvétel célja nem önmagában az üzleti siker, hanem a szűkebb vagy tágabb környezetükben élő rászorulókkal való szolidaritás anyagi alapjainak megteremtése.

A rendezvényt Dr. Bagdy Gábor főpolgármester-helyettes (KDNP) nyitotta meg, fővédnöke Tarlós István főpolgármester volt.

Tóth JózsefTóth József elnökségi tag beszédet mond a konferencián (Budapest, 2019.02.08. KDNP fotó: Váli Miklós)

Bagdy Gábor„Integrált etika a pénzügyekben” konferencia a Fővárosi Közgyűlés Új Városháza Dísztermében (Budapest, 2019.02.08. KDNP fotó: Váli Miklós)

Bagdy GáborRésztvevők az „Integrált etika a pénzügyekben” konferencián, köztük Kiss Ulrich jezsuita szerzetes, vállalkozók és vállalati vezetők edzője, krónikás és társadalomkutató (első sor, balról), (Budapest, 2019.02.08. KDNP fotó: Váli Miklós)

Fogadj örökbeegy keresztet!

Országos akciónk célja az utak mentén, a települések közterületein álló keresztek megmentése, felújítása és állaguk megóvása az utókor számára.

Ha Ön is szeretne részt venni az akcióban, az alábbi gombra kattintva tájékozódhat a Fogadj örökbe egy keresztet! program részleteiről!

Hosszúhetény
Hernádkércs
Bárdudvarnok
Sopron
Sopron
Sopron
Kisirtáspuszta
Magyarszerdahely külterület
Felsőörs
Lőrinci
Újnéppuszta külterület

Kérdése van? Írjon nekünk!

Kérjük, vegye fel velünk a kapcsolatot!
Küldjön üzenetet munkatársainknak az alábbi lehetőségre kattintva!
Készséggel állunk rendelkezésére!