A baloldal a kiárusítás „feketeöves bajnoka”

A KDNP frakcióvezetője hétfőn napirend előtt szólalt fel az Országgyűlésben.

Simicskó István, a KDNP frakcióvezetője arról beszélt: az elmúlt egy évet kihívások, veszélyek és fenyegetések jellemezték, nemcsak a járvány, hanem a felerősödő illegális migrációs nyomás miatt is. Szerinte ebben a helyzetben a kormány, az egészségügyben és védekezésben dolgozók, a rendőrök és a katonák is helyt álltak, védték Magyarország biztonságát és az emberek életét.

Hangsúlyozta: a válság ellenére a magyar gazdaság ismét elindult a növekedés útján, ami lehetőséget adott a családtámogatások erősítésére, a határvédelem biztosítására, és a rezsicsökkentés eredményeinek megtartására.

Eközben – folytatta – baloldal képviselői folyamatosan bírálták, támadták, hátráltatták a kormány munkáját, és elbizonytalanították az embereket az oltásokkal kapcsolatban.

Kiemelte: a baloldal kamuvideókat forgatott, és „ingatlanmutyikat” indított, a budapesti Városháza, vagy az újbudai Kelenföldi Városközpont ügyében is a "régi bevált privatizációs módszereket" próbálja meg alkalmazni.

Úgy értékelt: a baloldal válsághelyzet idején is bizonyította, hogy nem a magyar emberek érdekeit szolgálja, hanem „a kiárusítás feketeöves bajnokaiként” ismét újabb és újabb önkormányzati vagyont akar értékesíteni.

Gyurcsány Ferenc az Európai Egyesült Államok fölépítésén dolgozik, Karácsony Gergely bevándorláspárti, Márki-Zay Péter pedig eltörölné a rezsicsökkentést, és ami még súlyosabb: azt nyilatkozta, hogy „az ördöggel is összefogna” a hatalom megszerzése érdekében. Magát kereszténynek valló emberként nem az isteni kegyelemben bízik, hanem saját bevallás szerint az ördöggel szövetkezne. Na így biztos, hogy nem fogják megnyerni a választást jövőre – fogalmazott.

Tállai András, a Pénzügyminisztérium államtitkára válaszában azt hangsúlyozta: sikeres volt a gazdaság újraindítása, a rendszerváltás óta most dolgoznak a legtöbben. Hozzátette: jelentős béremelésről, illetve nyugdíjemelésről, illetve a 13. havi nyugdíj kifizetéséről is döntött a kormány, eközben pedig adócsökkentéseket is végrehajtottak.

Emlékeztetett: a 2008-2009-es válság idején nem volt tartaléka a kormánynak, csődhelyzet állt elő, és azonnal kellett az IMF és a EU segítsége, most viszont Magyarországot felminősítették a hitelminősítők.

Fogadj örökbeegy keresztet!

Országos akciónk célja az utak mentén, a települések közterületein álló keresztek megmentése, felújítása és állaguk megóvása az utókor számára.

Ha Ön is szeretne részt venni az akcióban, az alábbi gombra kattintva tájékozódhat a Fogadj örökbe egy keresztet! program részleteiről!

Hosszúhetény
Hernádkércs
Bárdudvarnok
Sopron
Sopron
Sopron
Kisirtáspuszta
Magyarszerdahely külterület
Felsőörs
Lőrinci
Újnéppuszta külterület

Kérdése van? Írjon nekünk!

Kérjük, vegye fel velünk a kapcsolatot!
Küldjön üzenetet munkatársainknak az alábbi lehetőségre kattintva!
Készséggel állunk rendelkezésére!