A baloldal – a magyar emberek egészségéért történő aggódás álcája mögé bújva – ismét hangulatot kelt

Magyarország legmodernebb kórháza, a Dél-budai Centrumkórház 1,2 millió ember számára nyújt majd egészségügyi szolgáltatást. A minden tekintetben 21. századi létesítmény előkészítése gondosan, körültekintően és nagy szakmai felkészültséggel zajlik.

A beruházás előkészítése során kiemelt figyelmet fordítottak a terület kijelölésére. Az épület leghatékonyabb megközelítésének biztosítása érdekében pedig valamennyi közlekedési formát érintő infrastruktúra-fejlesztés történik majd. Így a közösségi, a közúti, valamint a gyalogosok és kerékpárosok megfelelő kiszolgálására alkalmas közlekedési infrastruktúra kerül megtervezésre, mely nemcsak az egészségügyi intézmény, hanem a térség közlekedési igényeit is kielégíti majd.

Simicskó István

Míg a magyar kormány a koronavírus-járvány megfékezéséért dolgozik, addig a baloldal az emberi élet védelme érdekében sem volt képes az összefogásra, nem segíti, csak sorozatosan hátráltatja a védekezést.

Ezek után még – arcpirító módon – a magyar emberek egészségéért történő aggódás álcája mögé bújva próbálnak ismét médiafigyelemhez jutni.

Dr. Simicskó István

a KDNP frakcióvezetője, Újbuda országgyűlési képviselője

***

A Magyar Nemzet témával foglalkozó cikke itt érhető el.