Brüsszel azért akarja elvenni a határvédelmet, hogy beengedje a migránsokat

A Fidesz és a KDNP szerint Brüsszel ismét leleplezte magát: nem azért akarja elvenni a tagállamoktól a határvédelmet, hogy megállítsa a migrációt, hanem azért, hogy beengedje a migránsokat - mondta Nacsa Lőrinc, KDNP-szóvivő a kormánypártok nevében csütörtökön újságíróknak.

A kormánypárti politikus azt mondta: a brüsszeli bizottság migrációs biztosa az ENSZ-közgyűlésen elmondott felszólalásában arról beszélt, azért akarják elvenni a tagállamoktól a határvédelmet, hogy aztán beengedjék a migránsokat.


    
Nacsa Lőrinc, a Kereszténydemokrata Néppárt frakciószóvivője 2018.09.29-én (Fotó: KDNP)

Nacsa Lőrinc hozzátette: Dimitrisz Avramopulos arra is kitért, hogy szervezetté akarják tenni, legalizálni akarják a gazdasági migránsok beáramlását és ismét sürgette az áttelepítési programok végrehajtását.
    
A KDNP szóvivőjének értékelése szerint ebből is látszik, hogy Brüsszel nem azért akarja elvenni a tagállamoktól a határvédelmet, hogy lezárja a határokat és megállítsa a migrációt, hanem épp ellenkezőleg, „meg akarják nyitni a határokat a migráció előtt és biztosítani akarják a gazdasági bevándorlók folyamatos és a zökkenzőmentes beáramlását".
    
Nacsa Lőrinc szerint ugyanezt akarja elérni a „Soros-hálózat", és ugyanezt a folyamatot szeretné erősíteni az ENSZ globális migránspárti csomagja is.

Hangsúlyozta: a kormánypártok álláspontja szerint szó sem lehet arról, hogy elvegyék Magyarországtól a határvédelem jogát.
    
„Mi nem fogjuk hagyni, hogy a kockára tegyék Magyarország biztonságát és a bevándorlóországgá tegyék hazánkat, mert ez teljes mértékben szembemegy a magyar emberek akaratával" - hangoztatta.

Fogadj örökbeegy keresztet!

Országos akciónk célja az utak mentén, a települések közterületein álló keresztek megmentése, felújítása és állaguk megóvása az utókor számára.

Ha Ön is szeretne részt venni az akcióban, az alábbi gombra kattintva tájékozódhat a Fogadj örökbe egy keresztet! program részleteiről!

Hosszúhetény
Hernádkércs
Bárdudvarnok
Sopron
Sopron
Sopron
Kisirtáspuszta
Magyarszerdahely külterület
Felsőörs
Lőrinci
Újnéppuszta külterület

Kérdése van? Írjon nekünk!

Kérjük, vegye fel velünk a kapcsolatot!
Küldjön üzenetet munkatársainknak az alábbi lehetőségre kattintva!
Készséggel állunk rendelkezésére!