Brüsszel a tagállamokat segítse, ne a bevándorlást!

A világjárvány idején az Európai Uniónak a tagállamokat kellene segítenie, nem pedig terveket „szövögetnie” a bevándorlás támogatására – mondta Hollik István, a Fidesz–KDNP kommunikációs igazgatója szombaton az MTI-hez eljuttatott videonyilatkozatában.

Hollik István

A politikus elmondta, hogy Brüsszelben pedig éppen ezt teszik és mindenkit megbüntetnének, aki ezt nem hajlandó elfogadni.

„Persze ismerjük az ilyen helyzetekre a régi baloldali taktikát: elmondják, hogy nem mondunk igazat, nincs ilyen dokumentum, szó sincs ilyesmiről” – fogalmazott Hollik István, hozzátéve, hogy Brüsszel legfrissebb terve bárki számára elérhető és elolvasható az Európai Bizottság honlapján. Ennek már a címe is árulkodó: „Teljes befogadás” – idézte.

Szerinte ez nem más, mint a Soros-terv végrehajtása, hiszen a dokumentum első pontja az, hogy további migránsokat akarnak befogadni. A második pontban azt írják, hogy minden anyagi támogatást meg kell adni a bevándorlóknak, így a lakhatást is.

Hozzátette, a harmadik pont a „legsúlyosabb”: az Európába hívott bevándorlóknak nemcsak szavazati jogot kell adni, hanem el kell érni, hogy részt vegyenek a politikában önkormányzati, nemzeti vagy akár európai szinten is.

„A képlet tehát egyszerű:

minél több bevándorlót akarnak Európába hozni, letelepíteni, majd kifizetni őket, a végén pedig szavazati jogot is biztosítani nekik.

A baloldal így vásárol voksokat! Még az sem számít nekik, hogy ha Európa ebben tönkremegy, ők akkor is végrehajtják a Soros-tervet” – fogalmazott Hollik István.

A KDNP-s országgyűlési képviselő szerint az elkövetkező hetek vitái mögött valójában ez húzódik meg és amikor Brüsszel jogállamiságot kiált, valójában a bevándorlásra gondolnak, „amire mi továbbra is nemet fogunk mondani”.

Fogadj örökbeegy keresztet!

Országos akciónk célja az utak mentén, a települések közterületein álló keresztek megmentése, felújítása és állaguk megóvása az utókor számára.

Ha Ön is szeretne részt venni az akcióban, az alábbi gombra kattintva tájékozódhat a Fogadj örökbe egy keresztet! program részleteiről!

Hosszúhetény
Hernádkércs
Bárdudvarnok
Sopron
Sopron
Sopron
Kisirtáspuszta
Magyarszerdahely külterület
Felsőörs
Lőrinci
Újnéppuszta külterület

Kérdése van? Írjon nekünk!

Kérjük, vegye fel velünk a kapcsolatot!
Küldjön üzenetet munkatársainknak az alábbi lehetőségre kattintva!
Készséggel állunk rendelkezésére!