Összes vállalás: 131 kereszt
Bács-Kiskun megye: 1 kereszt
Baranya megye: 5 kereszt
Békés megye: 2 kereszt
Borsod-Abaúj-Zemplén megye: 46 kereszt
Csongrád-Csanád megye: 3 kereszt
Heves megye: 2 kereszt
Komárom-Esztergom megye: 5 kereszt
Nógrád megye: 9 kereszt
Somogy megye: 51 kereszt
Szabolcs-Szatmár-Bereg megye: 1 kereszt
Tolna megye: 1 kereszt
Vas megye: 1 kereszt
Veszprém megye: 1 kereszt
Zala megye: 2 kereszt
Budapest: 1 kereszt

Kereszténydemokrata honfitársaink
eddig 131 kereszt megóvását vállalták.
Csatlakozzon Ön is, és fogadjon örökbe egy keresztet! 

Budapest Nő - Izgalmas fórum vállalkozásfejlesztésről

Budapest Nő címmel rendezett Budapesti Vállalkozásfejlesztési Fórumot a Startup Budapest Tavasz rendezvénysorozatának keretében a Budapesti Vállalkozásfejlesztési Közalapítvány (BVK) 2019. március 6-án a Bálnában. A rendezvényt Bagdy Gábor kereszténydemokrata főpolgármester-helyettes nyitotta meg.

Bagdy GáborBagdy Gábor (KDNP) Budapest főpolgármester-helyettese a vállalkozásfejlesztési fórumon (KDNP Fotó: Váli Miklós)

Bagdy Gábor, Budapest főpolgármester-helyettese megnyitó beszédében elmondta, hogy a közelmúltban Budapest csaknem 30 európai város közül bejutott az 5 legjobb közé és továbbra is versenyben van a Webit Fesztivál, Európa egyik legrangosabb webtechnológiai eseményének megrendezésére kiírt pályázatban.

Bagdy Gábor

Budapest az elmúlt hónapokban minden innovációval foglalkozó városlistán az élre tört. Fővárosunk tavaly elnyerte az unióban megszerezhető legrangosabb elismerést, a Startup Europe díjat a startupok számára legjobb közigazgatás kategóriában.

Szalai PiroskaSzalai Piroska, a Budapesti Vállalkozásfejlesztési Közalapítvány kuratóriumi elnöke a tanácskozáson (KDNP Fotó: Váli Miklós)

„Egy friss brit elemzés szerint Budapest Európában a legjobb város a startup vállalkozások indításához” – tette hozzá Szalai Piroska, a Budapesti Vállalkozásfejlesztési Közalapítvány (BVK)  kuratóriumi elnöke.

Hegedűs ÉvaHegedű Éva, a Gránit Bank Zrt. elnök-vezérigazgatója (KDNP Fotó: Váli Miklós)

A rendezvényen átadásra kerültek a BVK 8. és 9. Be Smart versenyének Női startupper különdíjai. Hegedű Éva, a Gránit Bank Zrt. elnök-vezérigazgatója négy díjazott, a BankZee, az e-Fásli, a Parashout és a Younicorn részére Platinum Mastercard bankkártyát ajándékozott.

Győri EnikőGyőri Enikő, Magyarország madridi nagykövete (KDNP Fotó: Váli Miklós)

„Ez egy remek kezdeményezés, a sikeres női vállalkozások elismerése hozzájárul ahhoz, hogy a nők higgyenek magukban, s merjenek belevágni saját üzlet építésébe” – fogalmazott Győri Enikő, Magyarország madridi nagykövete.

A BVK Startup Budapest Tavasz rendezvénysorozatának fővédnöke Tarlós István, Budapest főváros főpolgármestere.