Deák András Asztalitenisz Emlékverseny - 2023. január 21-én!

Sporttal és közösségi együttléttel emlékeznek ismét Deák Andrásra 2023. január 21-én, amikorra a KDNP Sport- és Életmód Szakbizottsága és a Regnum Marianum SE hagyományos évenkénti asztalitenisz-emlékversenyére hívja a kereszténydemokrata, valamint egyházi közösségekbe tartozókat.

Az esemény helyszíne – az előző évekhez hasonlóan – a MOATSZ Ormai László asztalitenisz-csarnoka lesz.

Deák András 15 évvel ezelőtt, 2007 októberében hosszú, fájdalmas betegség után adta vissza lelkét Teremtőjének. Az MKDSZ budapesti elnöke, a XI. kerület országgyűlési képviselője volt.

A Regnum Marianum közösség aktív tagja volt,6 gyerekes családapaként példamutató családi életet élt.

Az ő emlékét felidézve rendezzük meg idén már 14. alkalommal ezt az emlékversenyt, amelyen az évek során a régi barátai mellett egyre több fiatal is elindul, akik személyesen már nem is ismerték őt.

Deák András Emlékverseny 2023

Jelentkezni január 17-éig az alábbiakban található nevezési lap kitöltésével és a deakandrasemlekverseny2023 [kukac] gmail [pont] com (deakandrasemlekverseny2023[at]gmail[dot]com) e-mailcímre küldésével lehet.

Fogadj örökbeegy keresztet!

Országos akciónk célja az utak mentén, a települések közterületein álló keresztek megmentése, felújítása és állaguk megóvása az utókor számára.

Ha Ön is szeretne részt venni az akcióban, az alábbi gombra kattintva tájékozódhat a Fogadj örökbe egy keresztet! program részleteiről!

Hosszúhetény
Hernádkércs
Bárdudvarnok
Sopron
Sopron
Sopron
Kisirtáspuszta
Magyarszerdahely külterület
Felsőörs
Lőrinci
Újnéppuszta külterület

Kérdése van? Írjon nekünk!

Kérjük, vegye fel velünk a kapcsolatot!
Küldjön üzenetet munkatársainknak az alábbi lehetőségre kattintva!
Készséggel állunk rendelkezésére!