A déli határra és Szegedre látogatott Azbej Tristan

Négy év alatt 400 ezer ember helyben maradását segítette  Hungary Helps.

– Ellátogattam a határkerítéshez és meglátogattam azokat a közösségeket, akik a migráció elleni védekezés frontvonalában vannak. Jártam Tiszaszigeten, Újszentivánon és Ferencszálláson, ahol a polgármesterek és a helyiek elmondták, hogy napról-napra érzik azt, hogy sokan próbálják meg áttörni a határszakaszt – mondta el a Délmagyarországnak Azbej Tristan.

A Miniszterelnökség üldözött keresztények megsegítéséért és a Hungary Helps program megvalósításáért felelős államtitkára hétfőn Szegedre is ellátogatott, ahol az illegális migráció hatásairól és a kormány felelős bevándorláspolitikájáról tartott előadást.

Azbej Tristan Szegeden

– A kormány migrációs és humanitárius segítségnyújtási politikája összefügg, vagyis

nem a bajba jutott embereket kell ide hozni, hanem a segítséget kell oda vinni, ahol a baj van.

A határon egy józan, igazságos, de szigorú migrációs politikát léptettünk életbe, míg a Hungary Helps által humanitárius gyors segítséget nyújtunk, így 4 év alatt 400 ezer embernek a szülőföldön maradásához járultunk hozzá – mutatott rá a KDNP alelnöke.

Fogadj örökbeegy keresztet!

Országos akciónk célja az utak mentén, a települések közterületein álló keresztek megmentése, felújítása és állaguk megóvása az utókor számára.

Ha Ön is szeretne részt venni az akcióban, az alábbi gombra kattintva tájékozódhat a Fogadj örökbe egy keresztet! program részleteiről!

Hernádkércs
Bárdudvarnok
Sopron
Sopron
Sopron
Magyarszerdahely külterület
Felsőörs
Lőrinci
Újnéppuszta külterület

Kérdése van? Írjon nekünk!

Kérjük, vegye fel velünk a kapcsolatot!
Küldjön üzenetet munkatársainknak az alábbi lehetőségre kattintva!
Készséggel állunk rendelkezésére!