Donald Trump Orbán Viktor újraválasztását támogatja

Támogatásáról biztosította Donald Trump volt amerikai elnök Orbán Viktor miniszterelnököt, a Fidesz elnökét a tavaszi országgyűlési választások előtt hétfői közleményében.

Donald Trump és Orbán Viktor a Fehér Házban 2019-ben

„Orbán Viktor igazán szereti a hazáját, és biztonságban akarja tudni népét. Csodálatos munkát végzett országa megvédésében, az illegális bevándorlás megállításában, a munkahely-teremtésben, a kereskedelemben, és lehetővé kell tenni számára, hogy ezt a közeledő választások után is folytathassa. Erős vezető, akit mindenki tisztel. Teljes mértékben támogatom újraválasztását Magyarország miniszterelnökévé!” – írta a volt elnök a Save America nevű kampányszervezetén keresztül  nyilvánosságra hozott közleményben.

Trump közleményét Szijjártó Péter külgazdasági és külügyminiszter is megosztotta a Facebookon, és hozzátette: „Köszönjük, Elnök úr!”.

Fogadj örökbeegy keresztet!

Országos akciónk célja az utak mentén, a települések közterületein álló keresztek megmentése, felújítása és állaguk megóvása az utókor számára.

Ha Ön is szeretne részt venni az akcióban, az alábbi gombra kattintva tájékozódhat a Fogadj örökbe egy keresztet! program részleteiről!

Hosszúhetény
Hernádkércs
Bárdudvarnok
Sopron
Sopron
Sopron
Kisirtáspuszta
Magyarszerdahely külterület
Felsőörs
Lőrinci
Újnéppuszta külterület

Kérdése van? Írjon nekünk!

Kérjük, vegye fel velünk a kapcsolatot!
Küldjön üzenetet munkatársainknak az alábbi lehetőségre kattintva!
Készséggel állunk rendelkezésére!