Érdekképviseletek gyűjtenek aláírást a földadó bevezetése ellen

Már közel 100 ezren írták alá a Magyar Gazdakörök és Gazdaszövetkezetek Szövetsége (MAGOSZ), valamint a Nemzeti Agrárgazdasági Kamara (NAK) petícióját a Márki-Zay Péter kezdeményezésére Hódmezővásárhelyen bevezetett földadó ellen.

Mint ismert, a dollárbaloldal korábbi miniszterelnök-jelöltje, Márki-Zay Péter polgármester Hódmezővásárhelyen földadóval sújtja a gazdákat. Más, baloldali vezetésű települések ugyanezt tervezik. Mindezzel a magyar gazdákat sarcolnák meg, ráadásul az évszázad legsúlyosabb aszályát követően.

Agrárpetíció

A földadó természetesen nemcsak a közvetlenül érintett gazdálkodókat sújtaná, hiszen annak kivetése az élelmiszerek további drágulását okozhatja, a következmények tehát mindenkit érintenének, a legszegényebbeket is. 2010 előtt a Gyurcsány–Bajnai-korszakban a baloldal nem képviselte a magyar gazdák érdekeit, sőt eladta volna a magyar földet a külföldieknek. A baloldal semmit sem változott.

A Fidesz–KDNP-kormány a gazdákkal kötött megállapodást tiszteletben tartva, kiemelt társadalompolitikai feladatnak tekint minden agrárkérdést, ezért a földadó ügyében is támogatni fogja az érdekképviseleteket.

Ha egyetért a MAGOSZ és a NAK törekvésével, és Ön is elutasítja a földadó kivetését, ide kattintva aláírhatja az Agrárpetíciót.

Fogadj örökbeegy keresztet!

Országos akciónk célja az utak mentén, a települések közterületein álló keresztek megmentése, felújítása és állaguk megóvása az utókor számára.

Ha Ön is szeretne részt venni az akcióban, az alábbi gombra kattintva tájékozódhat a Fogadj örökbe egy keresztet! program részleteiről!

Hosszúhetény
Hernádkércs
Bárdudvarnok
Sopron
Sopron
Sopron
Kisirtáspuszta
Magyarszerdahely külterület
Felsőörs
Lőrinci
Újnéppuszta külterület

Kérdése van? Írjon nekünk!

Kérjük, vegye fel velünk a kapcsolatot!
Küldjön üzenetet munkatársainknak az alábbi lehetőségre kattintva!
Készséggel állunk rendelkezésére!