Erős kormánypárti győzelem várható az EP-választásokon

A kutatási eredmények szerint a baloldal és a Jobbik közeledése nem hozott áttörést, míg a Fidesz-KDNP még növelni is tudta támogatói bázisát. Ha most vasárnap lennének a választások, a teljes népesség 36 százaléka adná a voksát a kormánypártokra.

Forrás: MN/Századvég Alapítvány

Az ellenzéki erők marginalizálódását mutatja, hogy a Jobbik támogatottsága mindössze 9 százalék, míg az MSZP-Párbeszéd bázisa 7 százalék. Az LMP és a Momentum Mozgalom tábora sem tudott kimozdulni a holtpontról, jelenleg 3 százalékon állnak. Ebben a közegben a DK-ra 5 százalék, a Mi Hazánk Mozgalomra 1 százalék, egyéb politikai pártokra pedig 2 százalék szavazna, míg a bizonytalanok aránya 34 százalékra csökkent.

A Fidesz-KDNP előnye a biztos szavazó pártválasztók körében is kiemelkedő, 54 százalékon áll a pártszövetség. A Jobbik támogatottsága 14 százalék, az MSZP-Párbeszédé 10 százalék. A Demokratikus Koalíciót a biztos szavazó pártválasztók 9 százaléka, az LMP-t és a Momentum Mozgalmat 4 százaléka támogatja. A Mi Hazánk Mozgalom ebben a közegben 2 százalékon, míg egyéb pártok 3 százalékon állnak.

Fogadj örökbeegy keresztet!

Országos akciónk célja az utak mentén, a települések közterületein álló keresztek megmentése, felújítása és állaguk megóvása az utókor számára.

Ha Ön is szeretne részt venni az akcióban, az alábbi gombra kattintva tájékozódhat a Fogadj örökbe egy keresztet! program részleteiről!

Hosszúhetény
Hernádkércs
Bárdudvarnok
Sopron
Sopron
Sopron
Kisirtáspuszta
Magyarszerdahely külterület
Felsőörs
Lőrinci
Újnéppuszta külterület

Kérdése van? Írjon nekünk!

Kérjük, vegye fel velünk a kapcsolatot!
Küldjön üzenetet munkatársainknak az alábbi lehetőségre kattintva!
Készséggel állunk rendelkezésére!