A Fidesz-KDNP folytatja az aláírásgyűjtést a választókerületekben

A Fidesz-KDNP 106 jelöltje leadta a jelöltséghez szükséges aláírásokat, azonban a kormánypártok folytatják a támogatói aláírások gyűjtését – közölte Hollik István, a Fidesz-KDNP kommunikációs igazgatója kedden.

A kormánypárti politikus az MTI-hez eljuttatott videónyilatkozatában elmondta: az ország több mint 2500 pontján találhatók meg jelöltjeik és aktivistáik standokkal.

 

Fontos, hogy erőt mutassunk. Fontos, hogy megmutassuk, nagyon sokan vagyunk, akik nem hagyjuk kárba menni az elmúlt 12 év közösen elért eredményeit, és nem hagyjuk azt sem, hogy Gyurcsány Ferenc és emberei visszatérjenek a politikába

 

 – indokolt.

Hollik István hozzátette: a múlt nem térhet vissza, Magyarországnak előre kell mennie és nem hátra. A Fidesz-KDNP kommunikációs igazgatója február 12-én jelentette be, hogy elsőként a Fidesz-KDNP jelöltjei gyűjtötték össze a 106 egyéni választókerületben az induláshoz szükséges ajánlásokat.

Fogadj örökbeegy keresztet!

Országos akciónk célja az utak mentén, a települések közterületein álló keresztek megmentése, felújítása és állaguk megóvása az utókor számára.

Ha Ön is szeretne részt venni az akcióban, az alábbi gombra kattintva tájékozódhat a Fogadj örökbe egy keresztet! program részleteiről!

Hosszúhetény
Hernádkércs
Bárdudvarnok
Sopron
Sopron
Sopron
Kisirtáspuszta
Magyarszerdahely külterület
Felsőörs
Lőrinci
Újnéppuszta külterület

Kérdése van? Írjon nekünk!

Kérjük, vegye fel velünk a kapcsolatot!
Küldjön üzenetet munkatársainknak az alábbi lehetőségre kattintva!
Készséggel állunk rendelkezésére!