Földi László: Kiemelkedő intézkedés a Magyar Falu program

Földi László (KDNP) arról beszélt az Országgyűlésben, hogy kiemelkedő intézkedés volt a Magyar Falu program elindítása. Ez azt az üzenetet hordozza, hogy a falvakban élők ugyanolyan fontosak, mint a városokban élők - fogalmazott. Hozzátette: korábban azonban a baloldalra nem számíthatott a vidék.

Földi László (KDNP) országgyűlési képviselő
    
Kijelentette: pártja mindig elkötelezett volt a vidéki emberek mellett.
    
Gulyás Gergely Miniszterelnökséget vezető miniszter úgy válaszolt, a program a járványhelyzet ellenére töretlen népszerűségnek örvend, a pályázók egyebek mellett orvosi rendelők felújításához, út-, híd- és járdaépítéshez, közösségi terek, játszóterek fejlesztéséhez igényelhettek támogatást.
    
Közölte: 2020-ban folytatódik és bővül a program, a szolgáltatásfejlesztés, az infrastruktúrafejlesztés és az identitáserősítés lesz a három fő pillér.
    
Földi László felvetette, hogy az utak fejlesztésére és az orvosi rendelők felújítására nagyobb összeget lehetne fordítani.
    
A miniszter azt mondta, az orvosi rendelők felújítására jelenleg is vannak szabad források, a vidéki úthálózat fejlesztését pedig folytatják.

Fogadj örökbeegy keresztet!

Országos akciónk célja az utak mentén, a települések közterületein álló keresztek megmentése, felújítása és állaguk megóvása az utókor számára.

Ha Ön is szeretne részt venni az akcióban, az alábbi gombra kattintva tájékozódhat a Fogadj örökbe egy keresztet! program részleteiről!

Hosszúhetény
Hernádkércs
Bárdudvarnok
Sopron
Sopron
Sopron
Kisirtáspuszta
Magyarszerdahely külterület
Felsőörs
Lőrinci
Újnéppuszta külterület

Kérdése van? Írjon nekünk!

Kérjük, vegye fel velünk a kapcsolatot!
Küldjön üzenetet munkatársainknak az alábbi lehetőségre kattintva!
Készséggel állunk rendelkezésére!