Gyermekeink, unokáink, a nemzet jövője a tét – Semjén Zsolt a Bayer-show vendége volt

A migráció esetében az a helyzet: ha elrontjuk, soha többé nem tehető jóvá, és nemcsak a mi életünk megy rá, hanem a gyermekeink és az unokáink élete is, sőt az ő életük még inkább – mondta Semjén Zsolt nemzetpolitikáért felelős miniszterelnök-helyettes, a KDNP elnöke a Bayer-show című műsor vasárnapi adásában az ECHO TV-n. A kormánypárti politikus szerint a birodalmi politikát pártoló brüsszeli bürokrácia úgy akarja felépíteni az Európai Egyesült Államokat, hogy lerombolja a birodalmi Európa legnagyobb ellenfeleit, a nemzetállamokat, és ehhez segítséget az Európán kívüli migrációban, a nemzeti kötődés nélküli migránsokban látja.

Semjén Zsolt és Bayer ZsoltSemjén Zsolt miniszterelnök-helyettes, a KDNP elnöke volt Bayer Zsolt vendége vasárnap este az ECHO TV-n

A KDNP elnöke úgy véli, Brüsszel vezető politikusai súlyos veszélynek teszik ki az európai polgárokat, miközben a jó ember szerepében tetszelegnek, amikor arról beszélnek, hogy a „jó emberek befogadják a migránsokat, a rossz emberek pedig nem”. Semjén Zsolt szerint az egész migrációs válság következményeit a jövő generációi fogják viselni és a bevándorláspárti EU-s vezetők neve egy idő után szitokszó lesz az európai kultúrkörben. A politikus nem zárja ki, hogy kvázi polgárháborús veszély fenyeget.

Lángba borulhatnak a külvárosok

Mi fog történni? Egy migráns hátterű fiatalember meg fog erőszakolni egy tizenéves német kislányt, az apja pedig majd agyonlövi. A migránsgettóban lázadás lesz, meg fogják támadni a német falut, azok pedig meg fogják védeni magukat. Ezt fogják nézni Malmőtől Marseille-ig és égni fognak a külvárosok – figyelmeztetett a lehetséges veszélyekre Semjén Zsolt.

Magyarországot folyamatosan súlyos kritikák érik a migrációs politikája miatt és támadás érte a magyar kormányt azért is, mert az üldözött keresztényeknek nyújt segítséget – hívta fel rá a figyelmet a műsorban Magyarország miniszterelnök-helyettese. A kereszténydemokrata politikus közlése szerint hazánk azzal, hogy helybe viszi a segítséget, az erejéhez mérten sokkal nagyobb támaszt nyújt, mint a gazdag nyugati országok. Semjén Zsolt kiemelte: a keresztényeket is fenyegeti ugyanaz a veszélyeztetettség és nyomor, mint az adott régióban élő összes többi embert, de ráadásul – ahogy fogalmazott – a keresztények a muszlim tengerben duplán veszélyeztetettek.


 

Jogunk van az önvédelemhez

A józan ész alapján el kell ismerni, hogy a nemzeteknek joga van az identitáshoz és az önvédelemhez, a mi elsődleges állami feladatunk, hogy a magyar embereket és az európai polgárokat megvédjük. A segítséget oda vigyük, ahol baj van, mert ez következik a józan észből, és ez következik a keresztény etikából is – emelte ki a KDNP elnöke. Szerinte akik humanista szerepben tetszelegnek, egyáltalán nem gondoskodnak sem a családtagjaikról, sem pedig a nemzetükről, de nagy általánosságban „az emberiséget akarják boldogítani”. A kereszténydemokrata álláspont ugyanakkor az, hogy állapotbeli kötelességünk és felelősségünk sorrendje: család, nemzet, majd az emberiség.

Semjén Zsolt kitért arra, hogy Brüsszelben sem Magyarországnak, sem Lengyelországnak sem pedig Csehországnak nem akarják elfogadja a szolidaritás azon formáját, hogy Ukrajnából elmenekült emberek sokaságát fogadták be. „Ez is rávilágít arra, hogy ők miért nyomják az Európán kívüli migrációt. Az Európán kívülről érkezett migránsok soha nem lesznek európaiak, soha nem lesz nemzeti kötődésük, hanem mindig is egy idegen test lesznek a keresztény európai civilizációban” – magyarázta a politikus. Rámutatott: az Európai Uniót birodalomként felfogó brüsszeli bürokrácia úgy akarja felépíteni az Európai Egyesült Államokat, hogy lerombolja a nemzetállamokat.

Meg akarják dönteni a nemzetállamokat

A balliberális erők nem elég erősek, hogy meg tudják gyengíteni a nemzeti erőket, ezért hozzák be az Európán kívüli idegeneket, akik soha sem fognak a nemzeti erőkhöz kötődni. Ők és a balliberális erők összeadódva azt gondolják, hogy meg tudják dönteni a nemzetállamokat és így létrehozni azt az európai egyesült államokat, amiben ők ugyanúgy hisznek, mint a kommunisták a kommunizmusban, ami pontosan ugyanolyan utópia is egyébként – tette hozzá a Kereszténydemokrata Néppárt elnöke. 

Az ECHO TV Bayer-show című műsorának január 7-ei adása ide kattintva teljes egészében megtekinthető, a Semjén Zsolt KDNP-elnökkel készített interjú 22:00 percnél kezdődik.

A műsor ismétlése az ECHO Televízióban is megtekinthető a következő időpontokban: 

január 8. 01.50

január 8. 09.05

január 12. 13.05

január 13. 00.05