Gyurcsányék ismét bizalmatlanságot akarnak kelteni a vakcinákkal szemben

A Magyarországon elérhető összes oltóanyag hatékony és biztonságos – hangsúlyozta a KDNP frakciószóvivője pénteki videónyilatkozatában.

Nacsa Lőrinc az MTI-hez eljuttatott videónyilatkozatában leszögezte: Gyurcsányék ismét csak bizalmatlanságot akarnak kelteni a vakcinákkal szemben azt sugallva, hogy az egyik jobb mint a másik. Ez azonban nem igaz. A Magyarországon elérhető összes oltóanyag hatékony és biztonságos – hangsúlyozta. A kormánypárti politikus azt mondta: az oltásellenes baloldal tevékenysége ellenére Magyarország jelenleg az egyik legátoltottabb tagállam az Európai Unióban és most is folyamatosan zajlik a koronavírus elleni védőoltások beadása.

Ha Gyurcsányékon múlt volna, még mindig az elhibázott brüsszeli vakcinabeszerzésre várnánk és 1,5 millió emberrel kevesebb lenne beoltva"

 – értékelt a KDNP frakciószóvivője, hozzáfűzve: zárva kellene tartani az éttermeket és az üzleteket is.

Nacsa Lőrinc hangsúlyozta: arra kérnek mindenkit, ne hallgasson az oltásellenes baloldalra, mert az oltás életeket ment. „Mindenkit arra biztatunk, hogy regisztráljon és vegye fel az oltást” – fogalmazott, megjegyezve: hiszen Magyarországon már nem a vakcinamennyiségen múlik, hogy ki mikor kapja meg az oltást.

Fogadj örökbeegy keresztet!

Országos akciónk célja az utak mentén, a települések közterületein álló keresztek megmentése, felújítása és állaguk megóvása az utókor számára.

Ha Ön is szeretne részt venni az akcióban, az alábbi gombra kattintva tájékozódhat a Fogadj örökbe egy keresztet! program részleteiről!

Hernádkércs
Bárdudvarnok
Sopron
Sopron
Sopron
Magyarszerdahely külterület
Felsőörs
Lőrinci
Újnéppuszta külterület

Kérdése van? Írjon nekünk!

Kérjük, vegye fel velünk a kapcsolatot!
Küldjön üzenetet munkatársainknak az alábbi lehetőségre kattintva!
Készséggel állunk rendelkezésére!