Harrach Péter: Bízunk a jövőben, jövőpártiak, azaz életpártiak vagyunk

Bízunk a jövőben, jövőpártiak, azaz életpártiak vagyunk – mondta Harrach Péter, a Kereszténydemokrata Néppárt (KDNP) frakcióvezető-helyettese hétfőn Hajdúszoboszlón.

Harrach

A KDNP Ültessünk, hogy élhessünk! címmel indított faültetési akciót. A kezdeményezéshez csatlakozott a párt legfiatalabb alapszervezete, a hajdúszoboszlói, amely hétfőn tíz gyümölcsfát ültetett a város társasházakkal övezett kerületében.

Harrach Péter rövid beszédében szólt arról, hogy a történelmi Magyarország területének 26 százaléka volt erdő, ami Trianon után 16 százalékra csökkent. Minden korszak zászlajára tűzte az erősítést, ami mára 22 százalékra növekedett.

Harrach

Cél a 26 százalék elérése, ami a kistelepüléseken faültetéssel, illetve erdőtelepítéssel érhető el”

– hangsúlyozta Harrach Péter.

Kovács Gergely, a KDNP helyi alapszervezetének elnöke kiemelte: aki fát ültet, az bízik a jövőben, ezért is csatlakoztak az akcióhoz, melynek eredményeként 5-5 meggy, illetve szilvafát ültettek el.

Harrach

Az eseményről készült galéria IDE KATTINTVA tekinthető meg.

Fogadj örökbeegy keresztet!

Országos akciónk célja az utak mentén, a települések közterületein álló keresztek megmentése, felújítása és állaguk megóvása az utókor számára.

Ha Ön is szeretne részt venni az akcióban, az alábbi gombra kattintva tájékozódhat a Fogadj örökbe egy keresztet! program részleteiről!

Hosszúhetény
Hernádkércs
Bárdudvarnok
Sopron
Sopron
Sopron
Kisirtáspuszta
Magyarszerdahely külterület
Felsőörs
Lőrinci
Újnéppuszta külterület

Kérdése van? Írjon nekünk!

Kérjük, vegye fel velünk a kapcsolatot!
Küldjön üzenetet munkatársainknak az alábbi lehetőségre kattintva!
Készséggel állunk rendelkezésére!