Harrach Péter: Európa május végén jövőt választ magának

Európa május végén jövőt választ magának, minek nem az a tétje, hogy a konzervatívok vagy a szocialisták küldenek több képviselőt Brüsszelbe, mert a pártpolitikai kérdéseknél fontosabb ügyben dönt több százmillió európai – mondta Harrach Péter, a KDNP frakcióvezetője a budapesti Wekerletelepen rendezett lakossági fórumon.

Harrach PéterHarrach Péter megérkezik a Wekerletelepen rendezett lakossági fórumra (Budapest, 2019.05.15. KDNP fotó: Váli Miklós)

A politikus szerint a tét az, hogy bevándorláspárti vagy bevándorlásellenes vezetői lesznek-e az uniónak. Arról rendelkezünk tehát, hogy Európa maradjon-e az európaiaké, vagy adjuk át a helyet egy más kultúrából, más civilizációból érkező tömegnek, továbbá arról döntünk, hogy megvédjük-e a keresztény, európai kultúránkat, vagy átadjuk a terepet a multikulturalizmusnak – emelte ki.

Harrach PéterHarrach Péter, a KDNP frakcióvezetője előadást tart a Wekerletelepen rendezett lakossági fórumon (Budapest, 2019.05.15. KDNP fotó: Váli Miklós)

A bevándorlási válság kezdete, 2015 óta az Európai Unió összes tagországában a legfontosabb téma folyamatosan a bevándorlás és a terrorizmus, míg korábban sokféle téma volt napirenden: munkanélküliség, gazdasági helyzet, infláció, árak emelkedése – mutatott rá.

Harrach PéterHarrach Péter a Wekerletelepen rendezett lakossági fórumon (Budapest, 2019.05.15. KDNP fotó: Váli Miklós)

2015 után a két – messze legfontosabb téma – a bevándorlás és a terrorizmus lett, amit még a brüsszeli elit is kénytelen elismerni, ugyanis ezek a tények az Európai Bizottság által készített Eurobarometer felmérésből erednek – fejtette ki a KDNP frakcióvezetője.

Harrach PéterWekerletelepen rendezett lakossági fórum (Budapest, 2019.05.15. KDNP fotó: Váli Miklós)

Mindezek ellenére Brüsszel figyelmen kívül hagyja, hogy mit gondolnak az emberek, tagadja, hogy a bevándorlás problémát okozna, sőt a bevándorlásról úgy beszélnek, mint pozitív jelenségről, amit elő kell segíteni, ami természetesen nem igaz, ezért nem mindegy, hogy az Európai Parlamentben milyen arányban lesznek a bevándorlás ellenes erők a májusi választások eredményeképpen – vonta le a következtetést Harrach Péter.

Harrach PéterWekerletelepen rendezett lakossági fórum (Budapest, 2019.05.15. KDNP fotó: Váli Miklós)

Harrach Péter

Wekerletelepen rendezett lakossági fórum (Budapest, 2019.05.15. KDNP fotó: Váli Miklós)

Harrach Péter

Wekerletelepen rendezett lakossági fórum (Budapest, 2019.05.15. KDNP fotó: Váli Miklós)

Fogadj örökbeegy keresztet!

Országos akciónk célja az utak mentén, a települések közterületein álló keresztek megmentése, felújítása és állaguk megóvása az utókor számára.

Ha Ön is szeretne részt venni az akcióban, az alábbi gombra kattintva tájékozódhat a Fogadj örökbe egy keresztet! program részleteiről!

Hernádkércs
Bárdudvarnok
Sopron
Sopron
Sopron
Magyarszerdahely külterület
Felsőörs
Lőrinci
Újnéppuszta külterület

Kérdése van? Írjon nekünk!

Kérjük, vegye fel velünk a kapcsolatot!
Küldjön üzenetet munkatársainknak az alábbi lehetőségre kattintva!
Készséggel állunk rendelkezésére!