Harrach Péter: Megújul egy elhanyagolt környék

Harrach Péter, a KDNP országgyűlési képviselője a Magyarország és az Egyesült Arab Emírségek kormányai közötti gazdasági együttműködésről szóló megállapodás kihirdetéséről szóló törvényjavaslat általános vitáján arra emlékeztetett csütörtökön a parlamentben, hogy a gazdasági együttműködésről szóló megállapodást egy hónappal korábban írták alá.

Harrach

A vezérszónok beszédében megkérdőjelezhetetlennek nevezte az Egyesült Arab Emírségek gazdasági és politikai tekintélyét.

A megállapodás egy olyan kapcsolatrendszerre épül rá, ami évi egymilliárd dollárt tesz ki – fogalmazott.

A Rákosrendezői állomás terültén vegyes célú ingatlanfejlesztés valósul meg, amelynek keretében megújul egy elhanyagolt környék és kialakul egy új városrész, ez pedig lendületet ad a főváros fejlődésének”

– jelentette ki Harrach Péter. A fejlesztés beleillik a teljes budapesti városképbe - ismertette véleményét.

Bérlakásépítésre sok más területen van a lehetőség, ami nem zárja ki, hogy Rákosrendezőn egy megállapodásban rögzített fejlesztést hajtsanak végre – érvelt a felszólaló.

A KDNP meg fogja szavazni az előterjesztést”

– jelentette be a vezérszónok.

Fogadj örökbeegy keresztet!

Országos akciónk célja az utak mentén, a települések közterületein álló keresztek megmentése, felújítása és állaguk megóvása az utókor számára.

Ha Ön is szeretne részt venni az akcióban, az alábbi gombra kattintva tájékozódhat a Fogadj örökbe egy keresztet! program részleteiről!

Hosszúhetény
Hernádkércs
Bárdudvarnok
Sopron
Sopron
Sopron
Kisirtáspuszta
Magyarszerdahely külterület
Felsőörs
Lőrinci
Újnéppuszta külterület

Kérdése van? Írjon nekünk!

Kérjük, vegye fel velünk a kapcsolatot!
Küldjön üzenetet munkatársainknak az alábbi lehetőségre kattintva!
Készséggel állunk rendelkezésére!