Hazánk előtt nagyon komoly lehetőségek állnak! - A KDNP közleménye a miniszterelnök évértékelőjéről

Orbán Viktor miniszterelnök a február 10-ei évértékelőjén(Fotó: MTI/Koszticsák Szilárd)

Orbán Viktor mai évértékelőjéből jól látható, hogy a magyar emberek közös erőfeszítéseinek köszönhetően hazánk előtt nagyon komoly lehetőségek állnak a fejlődésre. Tíz év közös kitartó munkája után ma olyan intézkedésekről esett szó, amelyek hosszú távon biztosíthatják jövőnket.

Végre látszik a lehetősége annak, hogy lépésről lépésre eljussunk a szegénység teljes felszámolásáig. A rendkívül nagyvonalú családtámogatási programok pedig különösen biztatóak, hiszen Magyarország jövője a magyar családokon múlik.

A Miniszterelnök által meghirdetett 7 pontos Családvédelmi Akcióterv ennek alapján határozza meg az ezzel kapcsolatos következő feladatokat.

A ma kezdődő házasság hete kapcsán ki kell emelnünk a fiatal házasok gyermekvédelmi támogatását, amely erősítheti a felelős párkapcsolatokat a fiatalok körében.

Az európai parlamenti választás tétje, hogy meg tudjuk-e védeni keresztény kultúránkat a nyílt társadalmat hirdető gazdasági és politikai erők támadásaitól, akik a nemzetek Európájának megsemmisítést tűzték ki célul.

A miniszterelnök által felvázolt bíztató jövőkép a kereszténydemokrata politikai közösség számára is további bátorítást ad a jövőben előttünk álló komoly munkához.

Kereszténydemokrata Néppárt