Hol tartana az oltás, ha csak Brüsszelre és a baloldalra számíthatna az ország? – kérdezte Simicskó István a parlamentben

Simicskó István, a KDNP frakcióvezetője március 16-ai országgyűlési felszólalása szerint a kormány nem számíthat a baloldalra és Brüsszelre sem, s az emberek is csupán a Fidesz–KDNP-kormányban bízhatnak.

A baloldali politikusok az oltás ellen kampányolnak, miközben magukat beoltatják,

Brüsszel pedig „drámaian elrontotta a vakcinabeszerzést”, lcsak novemberben szerződött a nagy gyártókkal. A kereszténydemokrata politikus azt kérdezte,

hol tartanánk az oltásokkal, ha csupán Brüsszelre és a magyar baloldalra számíthattunk volna?

Menczer Tamás, a Külgazdasági és Külügyminisztérium államtitkára azt felelte: a rövid válasza az, hogy sehol. Úgy folytatta: a kormány a brüsszeli hibák javítja ki, ezért mértéktartásra kérte a baloldali képviselőket.

Menczer Tamás

A baloldal most zokon veszi, hogy oltásellenesnek nevezik őket, holott petíciót indítottak, és azt mondták, az általuk vezetett településeken nem lesz hozzáférhető az orosz és kínai vakcina

- idézte fel. Válaszát a vakcinabeszerzést érintően azzal zárta: „minden európai országnak mi segítünk, mindenki hozzánk fordul”.

Fogadj örökbeegy keresztet!

Országos akciónk célja az utak mentén, a települések közterületein álló keresztek megmentése, felújítása és állaguk megóvása az utókor számára.

Ha Ön is szeretne részt venni az akcióban, az alábbi gombra kattintva tájékozódhat a Fogadj örökbe egy keresztet! program részleteiről!

Hosszúhetény
Hernádkércs
Bárdudvarnok
Sopron
Sopron
Sopron
Kisirtáspuszta
Magyarszerdahely külterület
Felsőörs
Lőrinci
Újnéppuszta külterület

Kérdése van? Írjon nekünk!

Kérjük, vegye fel velünk a kapcsolatot!
Küldjön üzenetet munkatársainknak az alábbi lehetőségre kattintva!
Készséggel állunk rendelkezésére!