Hollik István: Az érettségi sikeres volt, az ellenzék megbukott

Hollik István (KDNP) az elmúlt héten lezajlott érettségi vizsgákat értékelve azt mondta az Országgyűlésben: az ellenzéki hangulatkeltés ellenére a tanárok és a diákok 97 százaléka igen mondott a józan észre és betartva a biztonsági előírásokat, fegyelmezetten és felkészülve elmentek az érettségire.

Hollik István, a KDNP parlamenti képviselője
 
A tanárok, az oktatásirányítás és a szülők kitűnőre vizsgáztak, a diákok felelős döntésükkel még az érettségi eredményeinek ismerete nélkül is bizonyították érettségüket, míg az ellenzék ismét megbukott - fogalmazott. Hozzátette: az ellenzéknek ismétlő vizsgára van lehetősége, csak annyit kell tenniük, hogy pártpolitikai szempontjaik helyett az emberek érdekeit helyezik előtérbe.
   
Úgy vélte: az ellenzék törekvése végig az volt, hogy az érettségit ne tartsák meg, Gyurcsány Ferenc, a DK elnöke folyamatosan meg akarta fúrni a sikeres érettségi lehetőségét, tanárok és diákok halálával riogatott, a Momentum pedig aláírásgyűjtésnek álcázott adatbázisépítést indított.
   
Rétvári Bence, az Emberi Erőforrások Minisztériumának államtitkára köszönetét fejezte ki mindenkinek, aki az érettségi lebonyolításában közreműködött. Úgy értékelt: az érettségi kezelése megmutatta, hogy a kormányoldal felelősen politizál, az ellenzéknek viszont „semmi sem drága". Az ellenzéki pártok valótlanságokat állítottak, petíciókat indítottak, a szakszervezetek bojkottfelhívást tettek közzé, ami nem segített a diáknak - hangsúlyozta.  

Fogadj örökbeegy keresztet!

Országos akciónk célja az utak mentén, a települések közterületein álló keresztek megmentése, felújítása és állaguk megóvása az utókor számára.

Ha Ön is szeretne részt venni az akcióban, az alábbi gombra kattintva tájékozódhat a Fogadj örökbe egy keresztet! program részleteiről!

Hernádkércs
Bárdudvarnok
Sopron
Sopron
Sopron
Magyarszerdahely külterület
Felsőörs
Lőrinci
Újnéppuszta külterület

Kérdése van? Írjon nekünk!

Kérjük, vegye fel velünk a kapcsolatot!
Küldjön üzenetet munkatársainknak az alábbi lehetőségre kattintva!
Készséggel állunk rendelkezésére!