Hollik István: A baloldal a magyar emberekkel akarja „megfizettetni a háború árát”

A Fidesz-KDNP szerint a baloldal a magyar emberekkel akarja „megfizettetni a háború árát”, amikor a Paks II beruházás és az orosz gáz Magyarországra szállításának leállítását követeli.

Hollik István, a Fidesz-KDNP kommunikációs igazgatója szerdai videónyilatkozatában azt mondta: nincs olyan nap, mikor a baloldal ne tenne felelőtlen kijelentéseket, most pedig „éppen a magyar emberekkel akarják megfizettetni a háború árát.”

A kormánypárti politikus arra hivatkozott, hogy kedden az ellenzék a Paks II beruházás leállítását követelte, Kocsis-Cake Olivio (Párbeszéd) pedig - akit Hollik István a „Gyurcsány-lista jelöltjének” nevezett - arról beszélt, hogy el kell zárni a gázcsapokat, hogy ne jöhessen orosz gáz Magyarországra.

Hollik István szerint a baloldali politikus ezt annak ellenére mondta, hogy az Európai Unió vezetői egyértelművé tették, hogy az energiaszektor nem része a szankcióknak.

Kiemelte: ha a baloldal javaslata megvalósulna, az azonnali és nagyarányú rezsiár-emelkedéshez vezetne. Ezek veszélyes és felelőtlen javaslatok, amelyek belesodorhatják Magyarországot ebbe a háborús konfliktusba – szögezte le.

Hangsúlyozta: a kormánypártok ezt nem fogják megengedni, mindent megtesznek annak érdekében, hogy Magyarország kimaradjon ebből a háborúból.

 

Fogadj örökbeegy keresztet!

Országos akciónk célja az utak mentén, a települések közterületein álló keresztek megmentése, felújítása és állaguk megóvása az utókor számára.

Ha Ön is szeretne részt venni az akcióban, az alábbi gombra kattintva tájékozódhat a Fogadj örökbe egy keresztet! program részleteiről!

Hosszúhetény
Hernádkércs
Bárdudvarnok
Sopron
Sopron
Sopron
Kisirtáspuszta
Magyarszerdahely külterület
Felsőörs
Lőrinci
Újnéppuszta külterület

Kérdése van? Írjon nekünk!

Kérjük, vegye fel velünk a kapcsolatot!
Küldjön üzenetet munkatársainknak az alábbi lehetőségre kattintva!
Készséggel állunk rendelkezésére!