Hollik István: Cseh Katalin ügye „a baloldali kétszínűség iskolapéldája”

Cseh Katalin momentumos EP-képviselő ügye „a baloldali kétszínűség iskolapéldája” –  jelentette ki a Fidesz kommunikációs igazgatója keddi videónyilatkozatában.

Hollik István kifejtette: a politikus egy olyan családi céget vezetett 2013 és 2018 között, amely arra hivatkozva nyert uniós pénzeket, hogy a 2024-es magyarországi olimpia megszervezésében vesz részt. Tehát abban az időszakban történt ez, amikor a Momentum a NOlimpia kampányt folytatta, és ezzel „megfúrta ezt a magyar álmot” – közölte.

Úgy fogalmazott, megdöbbentő ez a kétszínűség, hogy a politikus az olimpiára hivatkozva nyer el „uniós milliókat+, miközben az olimpia ellen kampányol. Hangsúlyozta: most, hogy ez kiderült, az a minimum, hogy Cseh Katalin családi cégei visszafizetik ezeket a pénzeket.

Fogadj örökbeegy keresztet!

Országos akciónk célja az utak mentén, a települések közterületein álló keresztek megmentése, felújítása és állaguk megóvása az utókor számára.

Ha Ön is szeretne részt venni az akcióban, az alábbi gombra kattintva tájékozódhat a Fogadj örökbe egy keresztet! program részleteiről!

Hosszúhetény
Hernádkércs
Bárdudvarnok
Sopron
Sopron
Sopron
Kisirtáspuszta
Magyarszerdahely külterület
Felsőörs
Lőrinci
Újnéppuszta külterület

Kérdése van? Írjon nekünk!

Kérjük, vegye fel velünk a kapcsolatot!
Küldjön üzenetet munkatársainknak az alábbi lehetőségre kattintva!
Készséggel állunk rendelkezésére!