Hollik István: Egymásnak ellentmondó nyilatkozatokat tesz a baloldal a kampánytámogatási ügyben

A Fidesz-KDNP szerint a „dollárbaloldal” politikusai egymásnak homlokegyenest ellenkező állításokat tesznek a kampánytámogatási ügyben.

Egyre mélyebbre süllyed a dollárbaloldal a guruló dollárok ügyében. Az biztos, hogy valaki ebben az ügyben hazudik, hiszen a dollárbaloldal politikusai egymásnak homlokegyenest ellenkező állításokat tesznek

 

– mondta Hollik István, a Fidesz-KDNP kommunikációs igazgatója keddi videónyilatkozatában.

Kifejtette: míg Korányi Dávid, Karácsony Gergely tanácsadója és az „Action for Democracy ügyintézője” azt mondta, hogy kizárólag magyar emberek adhattak támogatást „ennek az álcivil szervezetnek”, addig a Márki-Zay Péter, a „dollárbaloldal miniszterelnök-jelöltje” egy kedden megjelent sajtóhír szerint azt hangoztatta, hogy nem csak a magyarok körében gyűjtöttek adományokat.

Korányi Dávid azt is állította, hogy az adományozóknak meg kellett adniuk az útlevélszámukat, így igazolhatták az állampolgárságukat, azonban kiderült, hogy ilyen ellenőrzési lehetőség a honlapjukon az adománykérés esetében nem volt, sőt azóta már azt is kikotyogták, hogy voltak intézményi támogatóik is – tette hozzá Hollik István.

A kérdés az, hogy a guruló dollárokkal kapcsolatban ki nem mond igazat, miért titkolózik még mindig a dollárbaloldal arról, hogy valójában kik dobták össze ezt a 3 milliárd forintos támogatást és miért tesznek egymásnak ellentmondó nyilatkozatokat akkor, amikor Márki-Zay Péter folyamatosan azt hangoztatja, hogy ebben az ügyben nincs takargatnivalójuk – hangsúlyozta a Fidesz-KDNP kommunikációs vezetője.

 

Fogadj örökbeegy keresztet!

Országos akciónk célja az utak mentén, a települések közterületein álló keresztek megmentése, felújítása és állaguk megóvása az utókor számára.

Ha Ön is szeretne részt venni az akcióban, az alábbi gombra kattintva tájékozódhat a Fogadj örökbe egy keresztet! program részleteiről!

Hosszúhetény
Hernádkércs
Bárdudvarnok
Sopron
Sopron
Sopron
Kisirtáspuszta
Magyarszerdahely külterület
Felsőörs
Lőrinci
Újnéppuszta külterület

Kérdése van? Írjon nekünk!

Kérjük, vegye fel velünk a kapcsolatot!
Küldjön üzenetet munkatársainknak az alábbi lehetőségre kattintva!
Készséggel állunk rendelkezésére!