Hollik István: Gyurcsány Ferenc semmit nem tanult az őszödi beszédből

Gyurcsány Ferenc hétfői Facebook-bejegyzése azt bizonyítja, hogy semmit nem tanult az őszödi beszédből és számára semmi sem drága, még az emberélet sem – mondta a Fidesz kommunikációs igazgatója kedden, a Facebookon közzétett, a DK elnökének címzett videóüzenetben.

Hollik István úgy fogalmazott, azt hitték Gyurcsány Ferenc esetében az őszödi beszédnél már nincsen lejjebb, hétfőn azonban „bebizonyította, hogy mégiscsak van”. 

Hollik István

„Nem elég, hogy a harmadik hullám kellős közepén arra utasítja a baloldali politikus társait, hogy keltsenek bizalmatlanságot a vakcinákkal szemben, (...) a baloldali álhíroldalakat is bekapcsoltatja ebbe az oltásellenes kórusba, a hétfői Facebook-bejegyzésében pedig egészen odáig megy, hogy azt sejteti, a miniszterelnöknek tulajdonképpen nem is a kínai vakcinát adták be” – fejtette ki a kormánypárti politikus.

„Ez az újabb baloldali összeesküvés is azt bizonyítja, ön semmit nem tanult az őszödi beszédből” – mondta Hollik István, hozzátéve: „ez egészen elképesztő és aljas”.

„Maga ugyanaz a Gyurcsány Ferenc, akinek nincsenek gátlásai, semmit nem tisztel, akinek semmi sem drága, még az emberélet sem” – mondta a Fidesz kommunikációs igazgatója.

Fogadj örökbeegy keresztet!

Országos akciónk célja az utak mentén, a települések közterületein álló keresztek megmentése, felújítása és állaguk megóvása az utókor számára.

Ha Ön is szeretne részt venni az akcióban, az alábbi gombra kattintva tájékozódhat a Fogadj örökbe egy keresztet! program részleteiről!

Hernádkércs
Bárdudvarnok
Sopron
Sopron
Sopron
Magyarszerdahely külterület
Felsőörs
Lőrinci
Újnéppuszta külterület

Kérdése van? Írjon nekünk!

Kérjük, vegye fel velünk a kapcsolatot!
Küldjön üzenetet munkatársainknak az alábbi lehetőségre kattintva!
Készséggel állunk rendelkezésére!