Hollik István: Kispesten látható a baloldal valódi természete

Ez az eset is jól mutatja, hogy amint a baloldal hatalomhoz jut, lopni kezd és gengszterbaloldallá válik – reagált a kispesti korrupciós botrány legújabb fejleményeire Hollik István. Mint ismert, a Hír TV Informátor című műsorában kitálalt V. Ákos, a XIX. kerületi szocialisták egykori sofőrje, aki megerősítette a kispesti hangfelvételek valódiságát. Hollik szerint jelenlegi kerületvezetésnek távoznia kell.

Hollik István (KDNP), országgyűlési képviselő, a Fidesz kommunikációs igazgatója

– Régen volt baloldali kormányzás Magyarországon, de a kispesti baloldali korrupciós ügy az rögtön felébresztette bennem ezeket az emlékeket. Ez a botrány megmutatja, hogy milyen az, amikor a baloldal hatalmat kap – nyilatkozta a Magyar Nemzetnek Hollik István, a Fidesz kommunikációs igazgatója, a KDNP országgyűlési képviselője. A kormánypárt képviselőjét annak kapcsán kereste meg lapunk, hogy pénteken a Hír TV Informátor című műsorában megszólalt V. Ákos, aki korábban sofőrként szállította a korrupciógyanús ügyekben érintett XIX. kerületi politikusokat. A férfi ott volt számos olyan bulin, amelyen a kispesti hangfelvételek készültek, az ő hangja is hallatszik a hanganyagokon. V. megerősítette, hogy a felvételek nem manipuláltak, a Magyar Nemzet és a Hír TV által nyilvánosságra hozott beszélgetések a közzétett formában hangoztak el. Például az a mondat is, amelyben

Lackner Csaba, akkor még szocialista képviselő azt fejtegeti, hogy aki nem keresi meg az évi százmillió forintot a kerületi politikában, az hülye.

V. Ákos azokat az információkat is megerősítette, amely szerint a vállalkozókon keresztül érkeznek vissza a pénzek a baloldali politikusokhoz, valamint arról is mesélt, hogy a kokain mellett a „bogyó” a kispesti szocik és barátaik kedvenc kábítószere.

A sofőr beszámolt arról is, hogy az önkormányzat baloldali vezetői konzumlányokkal múlatták az időt. A Hír TV bemutatott egy felvételt, amelyen Lackner Csaba leszervezett egy légyottot, valamint arról is szó esett, hogy Lackner a polgármesterrel közösen látogatott el egy kuplerájba. – Akkor volt az, amikor a Gajda azt mondta, hogy most beülünk a kocsiba, és elmegyünk a csajokhoz, akkor volt ez, amikor lementünk első este a kuplerájba a Péterrel, és hajnalban mentünk haza – mesélte Lackner.

Hollik István szerint mindez

jellemző a baloldalra, amint hatalmat kapnak, lopni kezdenek és gengszterbaloldallá válnak.

– Ezt csinálták 2010 előtt is, ebben ment tönkre majdnem az ország – tette hozzá a képviselő. – Ahelyett, hogy Magyarországot egy jobb hellyé, egy erősebb országgá tették volna, azzal törődtek, hogy hogyan tudják a saját zsebüket kitömni. Az IMF-hez is ezért fordultak. A kispesti baloldali korrupciós ügy azt mutatja, jottányit sem változtak – értékelt Hollik István.

A kommunikációs igazgató szerint a botrány rámutatott baloldal elvtelenségére is: amikor napvilágra kerültek a felvételek a választási kampány alatt, akkor csöndben voltak, tagadtak. – Ez is mutatja, hogy az együttműködésük semmi másról nem szól, mint a hatalom megragadásáról. Hogy utána Magyarországgal mit akarnak kezdeni, arról fogalmuk sincsen – emelte ki Hollik István.

A képviselő szerint az ügyben jól látható a szintén jellemző következmény nélküliség: Gajda Péter továbbra is élvezi Karácsony Gergely és az MSZP bizalmát is.

A kommunikációs igazgató szerint az ügy legfontosabb politikai következménye az lehet, hogy minden ember megismeri a baloldal valódi természetét. – Erre a legcsattanósabb választ a szavazófülkében lehet adni – mondta. Arra a kérdésre, hogy távoznia kellene-e Gajda Péternek és a kerületvezetésnek a pozíciójából, Hollik úgy reagált:

„Ha csak a felvételeken elhangzott ügyek tizede igaz, már akkor is le kellene mondniuk”.

Hozzátette: ám mivel a baloldalt csak a hatalom érdekli, nyilvánvaló, hogy maguktól nem fognak távozni.

Fogadj örökbeegy keresztet!

Országos akciónk célja az utak mentén, a települések közterületein álló keresztek megmentése, felújítása és állaguk megóvása az utókor számára.

Ha Ön is szeretne részt venni az akcióban, az alábbi gombra kattintva tájékozódhat a Fogadj örökbe egy keresztet! program részleteiről!

Hernádkércs
Bárdudvarnok
Sopron
Sopron
Sopron
Magyarszerdahely külterület
Felsőörs
Lőrinci
Újnéppuszta külterület

Kérdése van? Írjon nekünk!

Kérjük, vegye fel velünk a kapcsolatot!
Küldjön üzenetet munkatársainknak az alábbi lehetőségre kattintva!
Készséggel állunk rendelkezésére!