Hollik István: A legnagyobb viszonyítási pontunk a magyar emberek érdeke

Péntek este a Pesti Riporterben Hollik Istvánnal, a Fidesz-KDNP kommunikációs igazgatójával beszélgettek Gyurcsány Ferenc botrányos évértékelője kapcsán, hiszen a baloldal vezetője a vallás, a házasság és a nők sértegetésével összegezte a mögöttünk hagyott esztendőt.

Hollik István szerint rendkívül felháborító, hogy az az ember beszél barbárságról, aki a rendszerváltás óta egyedüliként használta fel a rendőrséget arra, hogy rátámadjon velük a magyar emberekre, aki a nehéz helyzetbe került nyugdíjasoktól elvette a tizenharmadik havi nyugdíjat akkor, amikor a legnagyobb szükségük lett volna a segítségre.

Hollik szerint a baloldalnak végre meg kellene értenie, hogy nem Kelet vagy Nyugat közül kell választani, az országot nem a határainkon túlról kell meghatározni, hanem ki kell állnunk a saját döntéseink mellett, és le kell számolnunk a „merjünk kicsik lenni” hozzáállással. Szóba került még Asbóth Márton beismerése, a külföldi tőke magyar politikába való beavatkozásáról és a TASZ ebben betöltött szerepe.

Hollik szerint a Soros-hálózat mostanában nyilvánosságra került belső beszélgetései ezeknek a köröknek az őszödi beszéde, mindazt, ami ezekben a beszélgetésekben elhangzik láthatjuk megtörténni a valóságban: a nemzetközi hálózatoknak semmi bajuk nem volt a szemkilövetéssel, a rendőrattakkal, addig, amíg szocialista kormány volt hatalmon hazánkban, azonban a keresztény jobboldali kormány ellen folyamatosak a támadások, és ezek csak fokozódni fognak.

Fogadj örökbeegy keresztet!

Országos akciónk célja az utak mentén, a települések közterületein álló keresztek megmentése, felújítása és állaguk megóvása az utókor számára.

Ha Ön is szeretne részt venni az akcióban, az alábbi gombra kattintva tájékozódhat a Fogadj örökbe egy keresztet! program részleteiről!

Hosszúhetény
Hernádkércs
Bárdudvarnok
Sopron
Sopron
Sopron
Kisirtáspuszta
Magyarszerdahely külterület
Felsőörs
Lőrinci
Újnéppuszta külterület

Kérdése van? Írjon nekünk!

Kérjük, vegye fel velünk a kapcsolatot!
Küldjön üzenetet munkatársainknak az alábbi lehetőségre kattintva!
Készséggel állunk rendelkezésére!