Hollik István: Mondjunk egyértelmű nemet a háborúra!

A háború elutasítására és a Fidesz-KDNP európai parlamenti (EP-) listájának támogatására buzdított Hollik István, a KDNP országgyűlési képviselője a Pest vármegyei Örkényen kedden.

Hollik

Arra kérjük az embereket, hogy mondjanak egyértelmű nemet a háborúra és mondjanak egyértelmű igent a békepártiakra, és támogassák a Fidesz-KDNP listáját”

– közölte a politikus a kormánypártok országjárásának újabb állomásán.

Hollik István arról beszélt, Magyarország minden lakosa számára ma az a legfontosabb kérdés, hogy a hazánkat meg tudjuk-e őrizni a béke szigetének, vagy belesodródunk a háborúba.

Közölte:

az elmúlt napok történései is azt mutatják, hogy hihetetlen nagy a háborúpárti nyomás. A NATO katonai bizottságának elnöke azt mondta, hogy Európának fel kell készülnie egy nagy háborúra, és Emmanuel Macron francia elnök is úgy fogalmazott egy videóban, hogy ha Ukrajna nem tudja tartani a frontot, akkor Európának be kell szállnia az orosz-ukrán háborúba.”

Mindez egyet jelentene a háború eszkalációjával és a világháborúval – jelentette ki Hollik István.

A képviselő úgy fogalmazott: „a brüsszeli elit Ursula von der Leyennel és a magyar dollárbaloldallal együtt a háború pártján áll”.

Hozzátette, hogy a háború tönkretenné Magyarországot, ezért egyértelműen meg kell üzenni, hogy ebből nem kér Magyarország.

Brüsszel átvert bennünket, mert azt mondta, hogy a szankciók kivetése és a fegyverküldés meg fogja oldani a konfliktust, de ez nem történt meg, ráadásul Európa gazdasága beleroppant"

– hangoztatta Hollik István.

Fogadj örökbeegy keresztet!

Országos akciónk célja az utak mentén, a települések közterületein álló keresztek megmentése, felújítása és állaguk megóvása az utókor számára.

Ha Ön is szeretne részt venni az akcióban, az alábbi gombra kattintva tájékozódhat a Fogadj örökbe egy keresztet! program részleteiről!

Hosszúhetény
Hernádkércs
Bárdudvarnok
Sopron
Sopron
Sopron
Kisirtáspuszta
Magyarszerdahely külterület
Felsőörs
Lőrinci
Újnéppuszta külterület

Kérdése van? Írjon nekünk!

Kérjük, vegye fel velünk a kapcsolatot!
Küldjön üzenetet munkatársainknak az alábbi lehetőségre kattintva!
Készséggel állunk rendelkezésére!