Hollik István: 40 milliárd forintot oszt szét migránskártyákkal a bevándorlóknak az EU

Több mint kilencvenezer bevándorló kap juttatást az úgynevezett migránskártyákon az Európai Uniótól, összesen csaknem negyvenmilliárd forint értékben – mondta a kormányszóvivő az M1 aktuális csatorna csütörtök esti műsorában az Európai Bizottság válaszára hivatkozva.

Hollik István (KDNP), kormányszóvivő

Hollik István elképesztőnek nevezte, hogy tényleg léteznek ezek a név nélküli bankkártyák. A kötelező kvótát most állandó áttelepítési keretnek hívják, a lényeg azonban ugyanaz – hangsúlyozta a politikus. A kormányszóvivő kijelentette: ők arra hívják fel a magyar emberek figyelmét, hogy az unió tervei veszélyeztetik a kontinens biztonságát, és kiemelte, hogy a magyar kormány álláspontja a migrációról három éve változatlan.

Régi játék zajlik Magyarország és az Európai Bizottság között: amint a magyar kabinet tényszerűen tájékoztatja a bevándorláspártiak terveiről a lakosságot, a bizottság egyből megpróbálja letagadni azokat – jelentette ki Hollik István. A kormányszóvivő arról is beszélt, hogy a falusi családi otthonteremtési kedvezmény (csok) mellett egy komoly útfejlesztési programot is kidolgoztak, a kabinet azt akarja, hogy vonzó alternatíva legyen a falusi élet.

Fogadj örökbeegy keresztet!

Országos akciónk célja az utak mentén, a települések közterületein álló keresztek megmentése, felújítása és állaguk megóvása az utókor számára.

Ha Ön is szeretne részt venni az akcióban, az alábbi gombra kattintva tájékozódhat a Fogadj örökbe egy keresztet! program részleteiről!

Hosszúhetény
Hernádkércs
Bárdudvarnok
Sopron
Sopron
Sopron
Kisirtáspuszta
Magyarszerdahely külterület
Felsőörs
Lőrinci
Újnéppuszta külterület

Kérdése van? Írjon nekünk!

Kérjük, vegye fel velünk a kapcsolatot!
Küldjön üzenetet munkatársainknak az alábbi lehetőségre kattintva!
Készséggel állunk rendelkezésére!