Hollik István: A német és a holland parlament a politikai nyomásgyakorlás eszközéhez folyamodott

Hollik István, a KDNP országgyűlési képviselője szerdán a parlamentben kifejtette: a német és a holland parlament „a lojális együttműködés alapelvéből következő kölcsönös tiszteletet semmibe véve és kilépve az uniós egyeztetések szabályozott, meghatározott szereplők között folyó kereteiből, a politikai nyomásgyakorlás eszközéhez folyamodott”.

Ez nem hozható össze azzal az európai együttműködéssel, amelyet az elmúlt 50-60 évben az Európai Unió jelentett – tette hozzá.

Úgy vélte,

a Bundestag és a holland parlament baloldali többsége azokkal a forrásokkal zsarol bennünket, amelyek nekünk járnak. Bár hivatkoznak a jogállamiságra, valójában az a problémájuk, hogy Magyarországon keresztény-nemzeti kormányzás van

 

– vélekedett.

Kiemelte: a legitim, a magyar állampolgárok által megválasztott kormányt úgy akarják elmozdítani, hogy megvonják a forrásokat és „mindenféle kitalált jogállamisági eljárásokat folytatnak”. Az pedig nagyon sajnálatos, hogy a magyar baloldal csatlakozik az európai balliberális elithez és nem a magyar emberek, nem Magyarország oldalára áll, hanem „az európai baloldali elittel aktív részese és szereplője ennek a zsarolásnak” – mondta.

Fogadj örökbeegy keresztet!

Országos akciónk célja az utak mentén, a települések közterületein álló keresztek megmentése, felújítása és állaguk megóvása az utókor számára.

Ha Ön is szeretne részt venni az akcióban, az alábbi gombra kattintva tájékozódhat a Fogadj örökbe egy keresztet! program részleteiről!

Hosszúhetény
Hernádkércs
Bárdudvarnok
Sopron
Sopron
Sopron
Kisirtáspuszta
Magyarszerdahely külterület
Felsőörs
Lőrinci
Újnéppuszta külterület

Kérdése van? Írjon nekünk!

Kérjük, vegye fel velünk a kapcsolatot!
Küldjön üzenetet munkatársainknak az alábbi lehetőségre kattintva!
Készséggel állunk rendelkezésére!