Hollik István: A rendszerváltás óta nem volt ilyen durva külföldi befolyásolás

Hollik István, a KDNP országgyűlési képviselője arról beszélt hétfőn a parlamentben, hogy „a dollárbaloldal csúnyán lebukott”, nemcsak azzal, hogy külföldről kapott támogatást, hanem azzal is, hogy az ezzel kapcsolatban megfogalmazott állításaikról pár nap alatt kiderült, hazugságok.

Közölte, a baloldal kampányfinanszírozása maximum annyira átlátható, mint Gyurcsány Ferenc (DK) vagyonosodása. Értékelése szerint ilyen durva külföldi befolyásolás a rendszerváltás óta Magyarországon nem volt. Az sem lenne túlzás, ha a DK nevét módosítanák dollárkoalícióra és abban egyesülne a teljes baloldal – mondta, azt firtatva, milyen lehetőségei vannak az államnak arra, hogy egy ilyen külföldi befolyásolást megvizsgáljon.

Répássy Róbert, az Igazságügyi Minisztérium parlamenti államtitkára szerint a rendszerváltás óta minden párt betartotta azt, hogy nem fogad el támogatást külföldről. Nemcsak azért, mert ezt mondja ki a törvény, hanem mert az volt a magyar demokrácia egyik fő kérdése, hogy nem hagyják a pártok magukat külföldről befolyásolni – tette hozzá.

Jelezte, az ügyben több vizsgálat is folyik.

Fogadj örökbeegy keresztet!

Országos akciónk célja az utak mentén, a települések közterületein álló keresztek megmentése, felújítása és állaguk megóvása az utókor számára.

Ha Ön is szeretne részt venni az akcióban, az alábbi gombra kattintva tájékozódhat a Fogadj örökbe egy keresztet! program részleteiről!

Hosszúhetény
Hernádkércs
Bárdudvarnok
Sopron
Sopron
Sopron
Kisirtáspuszta
Magyarszerdahely külterület
Felsőörs
Lőrinci
Újnéppuszta külterület

Kérdése van? Írjon nekünk!

Kérjük, vegye fel velünk a kapcsolatot!
Küldjön üzenetet munkatársainknak az alábbi lehetőségre kattintva!
Készséggel állunk rendelkezésére!