Hollik István: Sokadszorra bizonyosodott be, hogy a baloldal bevándorláspárti

A Fidesz–KDNP kommunikációs igazgatója szerint Karácsony Gergely főpolgármester egy interjúban elárulta, hogy a migránsok jogainak biztosítása a baloldal programjának részét képezi.

Hollik István csütörtöki videónyilatkozatában hangsúlyozta: Karácsony Gergely augusztus 1-jén interjút adott a Die Zeit nevű német hetilapnak, amelyben azt mondta, hogy a menekültek jogainak biztosítása erkölcsi kötelesség, és programjuk részét képezi, de ezt semmilyen plakátra nem fogják feltenni.

A kormánypárti politikus szerint ezzel sokadszorra bizonyosodott be, hogy a baloldal a bevándorlás pártján áll. Ugyanakkor joggal merül fel az a kérdés is, hogy mit jelentenek pontosan a menekültek jogai, amelyekről a főpolgármester beszélt – mondta.

A kereszténydemokrata országgyűlési képviselő szerint a bevándorláspártiak ezt már nagyon sokszor elmondták és szavaztak is róla az Európai Parlamentben: a migránsok családegyesítését, beengedésük felgyorsítását és pénzügyi támogatásukat. Ez a gyakorlatban még több migráns beengedését jelentené Európa és Magyarország területére – mondta. „Na, ez az a bevándorláspárti politika, amiből mi nem kérünk” – jelentette ki Hollik István.

Fogadj örökbeegy keresztet!

Országos akciónk célja az utak mentén, a települések közterületein álló keresztek megmentése, felújítása és állaguk megóvása az utókor számára.

Ha Ön is szeretne részt venni az akcióban, az alábbi gombra kattintva tájékozódhat a Fogadj örökbe egy keresztet! program részleteiről!

Hosszúhetény
Hernádkércs
Bárdudvarnok
Sopron
Sopron
Sopron
Kisirtáspuszta
Magyarszerdahely külterület
Felsőörs
Lőrinci
Újnéppuszta külterület

Kérdése van? Írjon nekünk!

Kérjük, vegye fel velünk a kapcsolatot!
Küldjön üzenetet munkatársainknak az alábbi lehetőségre kattintva!
Készséggel állunk rendelkezésére!