Hölvényi György: Életet menthet a Fidesz-KDNP-re leadott szavazat + VIDEÓ

A Fidesz-KDNP-re leadott szavazat életet menthet, ezért „fontos, hogy mindannyian elmenjünk vasárnap szavazni; válasszuk a békét, és ne engedjük, hogy háborúpárti képviselők üljenek be az Európai Parlamentbe és a hazai önkormányzatokba!” - hangsúlyozta Hölvényi György kereszténydemokrata EP-képviselő az MTI-hez pénteken eljuttatott videónyilatkozatában.

Hölvényi

A KDNP-s politikus azt mondta,

mi, magyarok jól tudjuk, mit jelent a háború, láttunk menekülő magyarokat, felrobbantott hidakat, lebombázott falvakat, városokat. Minket itt, Európa szívében minden nagy világégés utolért, úgy, hogy egyiket sem mi kezdtük.”

Az első világháború szétszakította a történelmi Magyarországot, a második világháború után hazánkat megszállták a szovjetek – tette hozzá. Leszögezte: „mi, magyarok megtanultuk a leckét, és semmilyen körülmények között nem akarunk újabb háborút”. Kijelentette, hogy Európában  ugyanakkor ma sokan háborús lázban égnek, és a hazai baloldal is háborúpárti.

Ha nem állítjuk meg őket, akkor újból a háború, a háborúság fogja meghatározni az életünket”

– fogalmazott Hölvényi György. Leszögezte, a kereszténydemokraták, szövetségben a Fidesszel, mindent megtesznek a béke fenntartása és a konfliktusok békés megoldása érdekében.

Fogadj örökbeegy keresztet!

Országos akciónk célja az utak mentén, a települések közterületein álló keresztek megmentése, felújítása és állaguk megóvása az utókor számára.

Ha Ön is szeretne részt venni az akcióban, az alábbi gombra kattintva tájékozódhat a Fogadj örökbe egy keresztet! program részleteiről!

Hosszúhetény
Hernádkércs
Bárdudvarnok
Sopron
Sopron
Sopron
Kisirtáspuszta
Magyarszerdahely külterület
Felsőörs
Lőrinci
Újnéppuszta külterület

Kérdése van? Írjon nekünk!

Kérjük, vegye fel velünk a kapcsolatot!
Küldjön üzenetet munkatársainknak az alábbi lehetőségre kattintva!
Készséggel állunk rendelkezésére!