Hölvényi György: Megkezdődött a munka az Európai Unióban, és számos európai ügy vár megoldásra

Megkezdődött a munka az Európai Unióban, és számos európai ügy vár megoldásra: a vágyott béke helyreállítása; az európai versenyképesség javítása; a demográfiai válság kezelése; a migráció kiváltó okainak kezelése – hívta fel a figyelmet Hölvényi György, a KDNP európai parlamenti képviselője a Facebook-oldalán

Hölvényi

Hölvényi György videója mellé azt írta: szinte hihetetlennek tűnik, de immár kilenc éve, hogy látványos méretű migrációs hullám indult meg Európába, Magyarországon keresztül. A magyar kormány és személyesen Orbán Viktor nehéz körülmények között, teljes politikai ellenszélben adott hatékony választ a kihívásra. Az akkori kemény döntésből mára történelmi igazság lett. A migrációs kérdésben azóta meghozott uniós döntések semmilyen tartós megoldást nem hoztak. 

Kiemelte: a migrációs nyomás jelentős csökkentése, a migrációs folyamatok lassítása csak jóval hatékonyabb fejlesztéspolitikával hozhat eredményt. Ennek egyik alappillére a helyben segítés kultúrájának terjesztése. Enélkül nem fog menni. A Patrióták Európáért képviselőcsoport nemrég megválasztott fejlesztéspolitikai szakmai vezetőjeként, szóvivőjeként ezért tudok dolgozni a következő években. 

A videó az alábbiakban tekinthető meg: 

Fogadj örökbeegy keresztet!

Országos akciónk célja az utak mentén, a települések közterületein álló keresztek megmentése, felújítása és állaguk megóvása az utókor számára.

Ha Ön is szeretne részt venni az akcióban, az alábbi gombra kattintva tájékozódhat a Fogadj örökbe egy keresztet! program részleteiről!

Hosszúhetény
Hernádkércs
Bárdudvarnok
Sopron
Sopron
Sopron
Kisirtáspuszta
Magyarszerdahely külterület
Felsőörs
Lőrinci
Újnéppuszta külterület

Kérdése van? Írjon nekünk!

Kérjük, vegye fel velünk a kapcsolatot!
Küldjön üzenetet munkatársainknak az alábbi lehetőségre kattintva!
Készséggel állunk rendelkezésére!