Hölvényi György: Mozambikban minden segítségre égető szükség van

A KDNP európai parlamenti képviselője a közösségi oldalán számolt be a mozambiki EU-ACP közgyűlésről és a körülményekről.

„Már a mozambiki EU-ACP közgyűlés szünetében sikerült találkoznom Maputo érsekével, Francisco Chimoioval. Rövid ismerkedés után egy nővérek által fenntartott árvaházba mentünk. Gyönyörű, természetközeli környezet, nagyon nehéz sorsú gyerekek, kiskamaszok. Adományokból tartják fenn az intézményt, minden segítségre égető szükség van” – írja.

Az EU-ACP konferencia után holnap, sok előkészítő munka után ismét terepen dolgozhatok – olvasható a bejegyzésben.

fá

I was able to meet with the Archbishop of Maputo, Francisco Chimoio, during the break of the EU-ACP General Assembly in Mozambique. After a short introduction, we went to an orphanage run by sisters. Beautiful, natural surroundings, children and adolescents in need. The institution is run by donations, all help is very much needed. 

After the EU-ACP conference tomorrow, after a lot of preparatory work, I will be back on the ground.

 

Fogadj örökbeegy keresztet!

Országos akciónk célja az utak mentén, a települések közterületein álló keresztek megmentése, felújítása és állaguk megóvása az utókor számára.

Ha Ön is szeretne részt venni az akcióban, az alábbi gombra kattintva tájékozódhat a Fogadj örökbe egy keresztet! program részleteiről!

Hernádkércs
Bárdudvarnok
Sopron
Sopron
Sopron
Magyarszerdahely külterület
Felsőörs
Lőrinci
Újnéppuszta külterület

Kérdése van? Írjon nekünk!

Kérjük, vegye fel velünk a kapcsolatot!
Küldjön üzenetet munkatársainknak az alábbi lehetőségre kattintva!
Készséggel állunk rendelkezésére!