Hölvényi György: Sargentini egy senki!

A Magyarországot támadó Judith Sargentini holland zöldpárti politikus egy politikai nulla, egy senki, hazánkról szóló jelentése egy vacak, sillabusz propagandaanyag – nyomatékosította a PestiSrácoknak Hölvényi György, a KDNP európai parlamenti képviselője. Az uniós politikus Szarvas Szilveszter és Stefka István kérdésére felháborítónak nevezte, hogy Judith Sargentini egy politikai szándék érdekében megteheti azt egy uniós országgal, Magyarországgal, hogy hazugságokkal sározza. „Ez egy hazugságjelentés” – egyértelműsítette Hölvényi.

Hölvényi GyörgyHölvényi György (KDNP), az Európai Parlament európai néppárti képviselője

„Judith Sargentininek ezen a jelentésen múlik, hogy a következő, tavaszi uniós választáskor bejut-e az Európai Parlamentbe, vagy sem. A hölgyet személyesen is ismerem, a képességei nem predesztinálják a bejutásra, és akkor nagyon kedvesen fogalmaztam. Judith Sargentini a jelentésével az egész unió jelenlegi formájának a lejáratását idézi elő, döbbenet, hogy a közösség ma olyan állapotban van, hogy ezt egy országgal, Magyarországgal meg lehet csinálni. Sargentini jelentése is bizonyítja, hogy mennyire igaza van Orbán Viktor miniszterelnöknek akkor, amikor azt mondja, hogy ennek az uniónak a reformjára, de nem szétverésére van szükség” – mondta Hölvényi György.

A kereszténydemokrata politikus felidézte: Sargentini csak a szélsőbalhoz, szélsőliberálishoz, Soros Györgyhöz köthető szervezetekkel konzultált Magyarországról, az Amnesty, a Helsinki, a Transparency, az Open Society és a Társaság a Szabadságjogokért mellett a 444.hu-val és az RTL Csoporttal is egyeztetett. „Sargentini a jelentésében nyíltan, vállaltan bizonyítja, hogy ezek a szervezetek és a politikusok 2010 óta aktívan, összefogással dolgoznak Magyarország ellen” – fogalmazott Hölvényi György.

A kormánypárti politikus szeptember 4-én a PestiSrácok.hu Polbeat című élő adásának volt a vendége, ahol részletesen is elemezte a dokumentumot és a jelenlegi uniós politikai helyzetet.

A beszélgetés itt tekinthető meg:

Fogadj örökbeegy keresztet!

Országos akciónk célja az utak mentén, a települések közterületein álló keresztek megmentése, felújítása és állaguk megóvása az utókor számára.

Ha Ön is szeretne részt venni az akcióban, az alábbi gombra kattintva tájékozódhat a Fogadj örökbe egy keresztet! program részleteiről!

Hosszúhetény
Hernádkércs
Bárdudvarnok
Sopron
Sopron
Sopron
Kisirtáspuszta
Magyarszerdahely külterület
Felsőörs
Lőrinci
Újnéppuszta külterület

Kérdése van? Írjon nekünk!

Kérjük, vegye fel velünk a kapcsolatot!
Küldjön üzenetet munkatársainknak az alábbi lehetőségre kattintva!
Készséggel állunk rendelkezésére!