A Hungary Helps Nigerben is segít

A világ egyik legszegényebb országában, Nigerben vizsgálódnak a Hungary Helps Program munkatársai, felmérve a helyzetet, hogy miben tudnák segíteni az ország biztonságát, stabilitását.

A tényfeltáró misszió a legjobb megoldásokat keresi a terrortámadásokkal, elsivatagosodással és sokak éhezésével sújtott ország magyar megsegítésére. A cél, hogy a humanitárius lépések mellett a kétoldalú kereskedelmi kapcsolatok javításával is pozitív eredményeket érhessenek el.

oAzbej Tristán a programért felelős államtitkár a TV2 Tények riportjában elmondta, hogy az Európába irányuló migrációs útvonal miatt is komoly kérdés, hogy sikerül-e megóvni a stabilitást a nyugat-afrikai országban. Elképzelhető, hogy ezen múlik akár több tízmillió ember útnak indulása az öreg kontinens felé vagy esetleges otthon maradása.

iáiá

A kereszténydemokrata politikus elmondta, hogy az agrárium és az élelmiszerbiztonság területén kínálkozik a partnerség kialakítására kedvező lehetőség. Kiemelte: Magyarország tiszteletbeli konzult is delegál Nigerbe.

opoá

Fogadj örökbeegy keresztet!

Országos akciónk célja az utak mentén, a települések közterületein álló keresztek megmentése, felújítása és állaguk megóvása az utókor számára.

Ha Ön is szeretne részt venni az akcióban, az alábbi gombra kattintva tájékozódhat a Fogadj örökbe egy keresztet! program részleteiről!

Hosszúhetény
Hernádkércs
Bárdudvarnok
Sopron
Sopron
Sopron
Kisirtáspuszta
Magyarszerdahely külterület
Felsőörs
Lőrinci
Újnéppuszta külterület

Kérdése van? Írjon nekünk!

Kérjük, vegye fel velünk a kapcsolatot!
Küldjön üzenetet munkatársainknak az alábbi lehetőségre kattintva!
Készséggel állunk rendelkezésére!