Időseket köszöntöttek Mikulás alkalmából Putnokon

A Gömör kapujában, a Borsod-Abaúj-Zemplén megyei Putnokon december elején a Kereszténydemokrata Néppárt és a Fidelitas együttműködésében a helyi Segítő Kezek Idősek Otthonában élőket köszöntötték fel Mikulás és a közelgő ünnepek alkalmából.

 

oő

„Mindenképp szerettünk volna gondolni városunk idős lakóira, hiszen oly sokat köszönhetünk nekik. A városunkban élő szépkorúaknak a közelgő ünnepek alkalmával egy kis édességgel és kézműves ajándékkal kedveskedhettünk, továbbá személyre szóló ünnepi versrészleteket is csempésztünk az ajándékaik mellé. Végigjártuk az intézményt és személyesen adtuk ünnepi ajándékainkat. Nagy szeretettel és melegséggel fogadtak bennünket, örömteli volt látni, milyen boldogságot csalhattunk arcukra” – tudtuk meg Kolozsi Ádámtól, a KDNP putnoki szervezetének elnökétől.

á

 

Fogadj örökbeegy keresztet!

Országos akciónk célja az utak mentén, a települések közterületein álló keresztek megmentése, felújítása és állaguk megóvása az utókor számára.

Ha Ön is szeretne részt venni az akcióban, az alábbi gombra kattintva tájékozódhat a Fogadj örökbe egy keresztet! program részleteiről!

Hosszúhetény
Hernádkércs
Bárdudvarnok
Sopron
Sopron
Sopron
Kisirtáspuszta
Magyarszerdahely külterület
Felsőörs
Lőrinci
Újnéppuszta külterület

Kérdése van? Írjon nekünk!

Kérjük, vegye fel velünk a kapcsolatot!
Küldjön üzenetet munkatársainknak az alábbi lehetőségre kattintva!
Készséggel állunk rendelkezésére!