Jótékonysági adventi koncert Sopronban

A KDNP Soproni Szervezete együttműködésben a soproni Szent Imre templomi közösségével, valamint a Jereván településrészi önkormányzattal idén is megszervezte jótékonysági koncertjét.

A teltházas eseményen a Soproni Liszt Ferenc Szimfonikus Zenekar adott koncertet, amelyen Beethoven, Mozart és Vivaldi művei csendültek fel Oberfrank Péter Liszt Ferenc-díjas, érdemes művész vezényletével és konferálása mellett. Fellépett még Béres Tímea (szoprán).

Amikor Vivaldi: Dicsőség a magasságban Istennek műve felcsendül, akkor áthatja a lelkeket az az erő, amely a Megváltó születésére való várakozás érzete, amely jobbá tesz és összegyűjt közösségeket

 

– mondta köszöntőjében Tóth Éva, a helyi KDNP elnöke.

av

A lakótelepen évről évre az Advent a Jerevánon programsorozat várva várt eseményei Sopron kultúrvárosi rangjához méltó koncertek, amelyek a legnehezebb időkben is az összetartozást és a cselekvésre késztető reményt erősítik.

av

A KDNP Soproni szervezete jótékonysági koncertjein összegyűlt adományt minden adventi időszakban a Szent Imre templomnak ajánlja fel.

av

Az eseményen jelen volt Németh István, a Szent Imre templom plébánosa, dr. Barta Zsolt a soproni református egyházközség lelkésze, a lakótelepen működő intézmények és civil szervezetek közösségei.

 

Fogadj örökbeegy keresztet!

Országos akciónk célja az utak mentén, a települések közterületein álló keresztek megmentése, felújítása és állaguk megóvása az utókor számára.

Ha Ön is szeretne részt venni az akcióban, az alábbi gombra kattintva tájékozódhat a Fogadj örökbe egy keresztet! program részleteiről!

Hernádkércs
Bárdudvarnok
Sopron
Sopron
Sopron
Magyarszerdahely külterület
Felsőörs
Lőrinci
Újnéppuszta külterület

Kérdése van? Írjon nekünk!

Kérjük, vegye fel velünk a kapcsolatot!
Küldjön üzenetet munkatársainknak az alábbi lehetőségre kattintva!
Készséggel állunk rendelkezésére!