Juhász Hajnalka: Az önkéntességnek komoly szerepe van a környezet megóvásában

Augusztus 10. és 13. között rendezik meg a III. Nagy Ipoly-takarítás - hangzott el Pánczél Károly (Fidesz), az Országgyűlés nemzeti összetartozás bizottságának elnöke és Juhász Hajnalka országgyűlési képviselő, a KDNP alelnöke csütörtöki sajtótájékoztatóján, Szobon.

Az elmúlt években 450-500 önkéntes, 150 vízi jármű és 50 magyarországi és felvidéki magyar, szlovák önkormányzat vett részt a takarításban. Több száz köbméter szemetet sikerült összeszedni - mondta a bizottsági elnök.

Juhász Hajnalka elmondta, a rendezvény legfontosabb üzenete, hogy az önkéntességnek komoly szerepe van a környezet megóvásában. Hozzátette: az eddigi tapasztalat az, hogy évről évre nő az önkéntesek száma.

Gaal Gergely, a KDNP Pest vármegyei elnöke azt mondta, hogy "nincs jobb közösségépítés, mint a nemes cél érdekében végzett közös munka".

Fogadj örökbeegy keresztet!

Országos akciónk célja az utak mentén, a települések közterületein álló keresztek megmentése, felújítása és állaguk megóvása az utókor számára.

Ha Ön is szeretne részt venni az akcióban, az alábbi gombra kattintva tájékozódhat a Fogadj örökbe egy keresztet! program részleteiről!

Hosszúhetény
Hernádkércs
Bárdudvarnok
Sopron
Sopron
Sopron
Kisirtáspuszta
Magyarszerdahely külterület
Felsőörs
Lőrinci
Újnéppuszta külterület

Kérdése van? Írjon nekünk!

Kérjük, vegye fel velünk a kapcsolatot!
Küldjön üzenetet munkatársainknak az alábbi lehetőségre kattintva!
Készséggel állunk rendelkezésére!