Juhász Hajnalka: Elismeréssel tekintünk az előttünk járó generációkra

Elismeréssel és tisztelettel tekintünk az előttünk járó generációkra az idősek világnapján. Talán fel sem fogjuk, hogy mennyi mindent köszönhetünk nekik, akik annyiszor elvesztettek mindent és annyiszor fel tudtak állni a sorscsapások után is.

Háborúk, forradalmak, diktatúrák és megannyi nehézség ellenére egy olyan országot hagytak ránk, amely ma büszke és erős része Európának. Nagyszüleink, dédszüleink bölcsessége és kitartása nélkül mindez nem lenne ma természetes számunkra. Tőlük kaptuk értékeinket, hagyományainkat, amelyeket kereszténydemokrataként megőrzünk és továbbadunk. „Tanulj meg mindenkitől tanulni” – írta egykor Weöres Sándor. Ezzel tekintünk most az idősekre, akiktől a háborúk utáni helyreállításból elszántságot, a kommunizmus és a nácizmus dohos levegőjében tanúsított kitartásukból erőt, a nélkülözések idején tapasztalt helytállásukból hitet merítünk. Köszönjük nekik!

Juhász Hajnalka
a KDNP alelnöke

Fogadj örökbeegy keresztet!

Országos akciónk célja az utak mentén, a települések közterületein álló keresztek megmentése, felújítása és állaguk megóvása az utókor számára.

Ha Ön is szeretne részt venni az akcióban, az alábbi gombra kattintva tájékozódhat a Fogadj örökbe egy keresztet! program részleteiről!

Hosszúhetény
Hernádkércs
Bárdudvarnok
Sopron
Sopron
Sopron
Kisirtáspuszta
Magyarszerdahely külterület
Felsőörs
Lőrinci
Újnéppuszta külterület

Kérdése van? Írjon nekünk!

Kérjük, vegye fel velünk a kapcsolatot!
Küldjön üzenetet munkatársainknak az alábbi lehetőségre kattintva!
Készséggel állunk rendelkezésére!