Juhász Hajnalka: A KDNP a béke pártján áll

A kereszténydemokraták – szövetségben a Fidesszel – a béke pártján állnak, nem akarják, hogy kitörjön a harmadik világháború – jelentette ki Juhász Hajnalka, a Kereszténydemokrata Néppárt (KDNP) országgyűlési képviselője hétfőn videonyilatkozatában.

Juhász HajnalkaJuhász Hajnalka felidézte: több mint két éve tart a szomszédunkban a háború. A konfliktus kegyetlen hatásait édesanyaként is megrázó látni – jegyezte meg.

Rámutatott: közben egyes európai vezetők béke helyett atomfegyverekről, atombombákról beszélnek, a németek pedig kötelező sorkatonaságról nyilatkoznak a lapoknak.

A hazai baloldal is pontosan ugyanezt akarja: belesodorni minket ebbe a pusztító háborúba – húzta alá.

Kiemelte: a kereszténydemokraták azt mondják, elég a háborús uszításból, férjek, fiúgyermekek százezrei esnek el ebben a véres háborúban. Akik a háború folytatására biztatnak, bele sem gondolnak abba, milyen fájdalommal kell megküzdenie azoknak a feleségeknek, édesanyáknak, akik a háború miatt veszítették el a szeretteiket – tette hozzá.

Mi, kereszténydemokraták, együtt érzünk a gyászoló hozzátartozókkal, és egyértelműen támogatjuk a magyar kormányt abban, hogy tovább folytassa, hazánk eddigi legnagyobb humanitárius akciójában a háború elől menekülő áldozatok megsegítését”

– fogalmazott Juhász Hajnalka.

Leszögezte: kötelességük szem előtt tartani, hogy ez a szörnyű konfliktus a nyugati, baloldali politikusok felelőtlen kijelentései miatt bármikor átterjedhet Európa és a világ többi részére, belerángatva ezzel „a mi férjeinket, és a mi gyermekeinket is az öldöklő harcokba”.

Mi kereszténydemokraták, szövetségben a Fidesszel, a béke pártján állunk, és nem akarjuk, hogy kitörjön a harmadik világháború! Június 9-én csak a béke, csak a Fidesz-KDNP!”

– zárta nyilatkozatát a kormánypárti politikus.

Fogadj örökbeegy keresztet!

Országos akciónk célja az utak mentén, a települések közterületein álló keresztek megmentése, felújítása és állaguk megóvása az utókor számára.

Ha Ön is szeretne részt venni az akcióban, az alábbi gombra kattintva tájékozódhat a Fogadj örökbe egy keresztet! program részleteiről!

Hosszúhetény
Hernádkércs
Bárdudvarnok
Sopron
Sopron
Sopron
Kisirtáspuszta
Magyarszerdahely külterület
Felsőörs
Lőrinci
Újnéppuszta külterület

Kérdése van? Írjon nekünk!

Kérjük, vegye fel velünk a kapcsolatot!
Küldjön üzenetet munkatársainknak az alábbi lehetőségre kattintva!
Készséggel állunk rendelkezésére!