Juhász Hajnalka: A migrációt nem menedzselni kell, hanem megállítani

Juhász Hajnalka, a KDNP országgyűlési képviselője hétfőn a parlamentben az azonnali kérdések órájában elmondta, Magyarország az egyetlen uniós tagállam, amely 2015 óta következetesen kiáll amellett, hogy az illegális migrációt kiváltó okokat helyben kell kezelni és a határokat meg kell védeni.

Juhász Hajnalka

A Brüsszelben idén megszavazott migrációs paktumot a magyar kormány nem támogatja, mert nem oldja meg a migráció kérdését és visszahozta a migrációs kvótát.

A migrációt nem menedzselni kell, hanem megállítani”

– hangsúlyozta.

Rétvári Bence, a Belügyminisztérium államtitkára, a KDNP politikusa felidézte, Brüsszel 2015-ben rossz döntést hozott, mikor azt mondta, hogy a migrációt nem megállítani kell, hanem menedzselni, de ezen az azóta rossznak bizonyult álláspontjukon azóta sem hajlandó változtatni.

Elkeserítő, hogy a magyar baloldal összes európai politikusa támogatta az összes migrációpárti javaslatot”

– jegyezte meg.

Juhász Hajnalka viszontválaszában felhívta a figyelmet az európai parlamenti választás fontosságára, erre reagálva az államtitkár kiemelte: nem szabad engedni, hogy migrációpárti képviselők menjenek Brüsszelbe.

Fogadj örökbeegy keresztet!

Országos akciónk célja az utak mentén, a települések közterületein álló keresztek megmentése, felújítása és állaguk megóvása az utókor számára.

Ha Ön is szeretne részt venni az akcióban, az alábbi gombra kattintva tájékozódhat a Fogadj örökbe egy keresztet! program részleteiről!

Hosszúhetény
Hernádkércs
Bárdudvarnok
Sopron
Sopron
Sopron
Kisirtáspuszta
Magyarszerdahely külterület
Felsőörs
Lőrinci
Újnéppuszta külterület

Kérdése van? Írjon nekünk!

Kérjük, vegye fel velünk a kapcsolatot!
Küldjön üzenetet munkatársainknak az alábbi lehetőségre kattintva!
Készséggel állunk rendelkezésére!