Juhász Hajnalka: Milyen volt az idei TeSzedd! akció?

Juhász Hajnalka, a KDNP országgyűlési képviselője arról érdeklődött hétfőn a parlamentben, hogy miként értékelhető az idei TeSzedd! akció.

Közölte: fontos a Kárpát-medence és környezetünk értékeinek megóvása. Az illegálisan elhelyezett hulladék hatalmas gondot okoz, de a kormány nemcsak hangzatos szlogenekkel, hanem tettekkel is harcol az illegális hulladék ellen – jelentette ki.

Hangsúlyozta:

A TeSzedd! a legnagyobb ilyen jellegű mozgalom Magyarországon, évről-évre népszerűbb akció.

 

Koncz Zsófia, az Energiaügyi Minisztérium parlamenti államtitkára azt mondta: azoknak, akik részt vettek akcióban, fontos a teremtett környezet védelme, a résztvevők valóban elhivatottak a környezet megóvása mellett. Tavaly 40 ezer önkéntes dolgozott az akcióban, és bár még pontos számok nincsenek, idén az elmúlt évekhez viszonyítva többen regisztráltak, mint korábban – közölte.

 

 

Fogadj örökbeegy keresztet!

Országos akciónk célja az utak mentén, a települések közterületein álló keresztek megmentése, felújítása és állaguk megóvása az utókor számára.

Ha Ön is szeretne részt venni az akcióban, az alábbi gombra kattintva tájékozódhat a Fogadj örökbe egy keresztet! program részleteiről!

Hosszúhetény
Hernádkércs
Bárdudvarnok
Sopron
Sopron
Sopron
Kisirtáspuszta
Magyarszerdahely külterület
Felsőörs
Lőrinci
Újnéppuszta külterület

Kérdése van? Írjon nekünk!

Kérjük, vegye fel velünk a kapcsolatot!
Küldjön üzenetet munkatársainknak az alábbi lehetőségre kattintva!
Készséggel állunk rendelkezésére!