Juhász Hajnalka Washingtonban tárgyalt

A kereszténydemokrata országgyűlési képviselő Carol Miller republikánus kongresszusi képviselő meghívására érkezett az amerikai fővárosba.

juhász Hajnalka Washingtonban

„A kiváló és tartalmas beszélgetés során számos fontos témát érintettünk. A magyar kormány a gazdaság újraindításával kapcsolatos lépésein túl részletesen bemutattam a sikeres járvány elleni védekezésünket.

Konzervatív értékeket valló politikusokként elkötelezett környezetvédők vagyunk, és számos továbblépési pontot látunk ezen a területen. Miller képviselő asszonyt különösen érdekelték a klímasemlegesség eléréséhez vezető magyar kormány által tett vállalások.

juhász Hajnalka Washingtonban

A koronavírus-járvány harmadik hulláma után mindannyian érezzük, mennyire fontos szerepet töltenek be az életünkben a személyes találkozások. Ez a külpolitikában is így van, mert bizony fontos, hogy eredményeinkre, értékeinkre büszkék legyünk, és beszélhessünk is róluk – írta Facebook-bejegyzésében Juhász Hajnalka.

Fogadj örökbeegy keresztet!

Országos akciónk célja az utak mentén, a települések közterületein álló keresztek megmentése, felújítása és állaguk megóvása az utókor számára.

Ha Ön is szeretne részt venni az akcióban, az alábbi gombra kattintva tájékozódhat a Fogadj örökbe egy keresztet! program részleteiről!

Hosszúhetény
Hernádkércs
Bárdudvarnok
Sopron
Sopron
Sopron
Kisirtáspuszta
Magyarszerdahely külterület
Felsőörs
Lőrinci
Újnéppuszta külterület

Kérdése van? Írjon nekünk!

Kérjük, vegye fel velünk a kapcsolatot!
Küldjön üzenetet munkatársainknak az alábbi lehetőségre kattintva!
Készséggel állunk rendelkezésére!