KDNP: átfogó intézkedések a magyar családokért

 

Szászfalvi László (KDNP) az Országgyűlésben kedden arról beszélt: a vasárnapi EP-választáson az emberek kinyilvánították, hogy európai és belpolitikai színtéren is a Fidesz-KDNP irányvonalát támogatják, és a népességcsökkenés jelenségére nem az illegális migráció megszervezését, hanem az európai és a magyar családok támogatását tartják jó válasznak.

Kiemelte: a kormány évek alatt kiterjesztette a családtámogatási rendszert, így ma már több mint 2 ezer milliárd forintot fordítanak a magyar családokra. A képviselő ismertette a kormány hétpontos családtámogatási akciótervét és úgy vélte: „minden brüsszeli sunyi akadékoskodás” ellenére, ez az egyetlen ésszerű, az életteli magyarságot szolgáló válasz. 

Rétvári Bence, az Emberi Erőforrások Minisztériumának parlamenti államtitkára szerint Brüsszelben bizonyos trendeket megváltoztathatatlannak tartanak, ezért irritálja őket, hogy van egy közép-európai ország, amely mégis meg tudja ezeket fordítani, legyen szó népességcsökkenésről, közgazdasági folyamatokról vagy a migrációról.

Hangsúlyozta: a Fidesz-KDNP-kormány a korábbi szocialista kormányokkal ellentétben nem a megszorításokban hisz, hanem a gyermekvállaláshoz szükséges pénzt ott hagyja a családoknál, a fontos döntési pillanatokban pedig segítséget nyújt az anyagi akadályok leküzdésében.

Fogadj örökbeegy keresztet!

Országos akciónk célja az utak mentén, a települések közterületein álló keresztek megmentése, felújítása és állaguk megóvása az utókor számára.

Ha Ön is szeretne részt venni az akcióban, az alábbi gombra kattintva tájékozódhat a Fogadj örökbe egy keresztet! program részleteiről!

Hernádkércs
Bárdudvarnok
Sopron
Sopron
Sopron
Magyarszerdahely külterület
Felsőörs
Lőrinci
Újnéppuszta külterület

Kérdése van? Írjon nekünk!

Kérjük, vegye fel velünk a kapcsolatot!
Küldjön üzenetet munkatársainknak az alábbi lehetőségre kattintva!
Készséggel állunk rendelkezésére!