A KDNP maroslelei szervezete is adományozott

Karácsonyi csomagokat és csülkös babgulyást adományozott a KDNP maroslelei szervezete – tette közzé Drimba Tibor, a KDNP marosleli szervezetének elnöke a Facebookon.

A bejegyzést módosítás nélkül közüljük:

„Karácsonykor az ember mindig hisz egy kissé a csodában, nemcsak te és én, hanem az egész világ, az emberiség, amint mondják, hiszen ezért van az ünnep, mert nem lehet a csoda nélkül élni."(Márai Sándor)

Ma délután kézbesítettük azt a 20, egyenként 10 ezer forint értékű karácsonyi csomagot, melyet az első adománygyűjtés alkalmával lakosaink adtak össze. Mintegy 320 adag csülkös babgulyás került kiosztásra a KDNP maroslelei szervezete nevében és összesen 200 ezer forint adomány gyűlt így össze. Köszönetet szeretnénk mondani az alapanyag felajánlásához: Aranyné Böjti Szilvia, Arany Imre, Klára Szentpéteri, Széll Ria illetve a maroslelei képviselő testületnek a helyszín biztosításához, valamint azon segítőinknek, akik munkájukkal hozzájárultak az adománygyűjtés sikeréhez.

Ns

Kellemes karácsonyi ünnepeket és sikeres, békés új esztendőt kívánunk mindenkinek!

A KDNP Maroslelei Szervezete! 

Nx

 

Fogadj örökbeegy keresztet!

Országos akciónk célja az utak mentén, a települések közterületein álló keresztek megmentése, felújítása és állaguk megóvása az utókor számára.

Ha Ön is szeretne részt venni az akcióban, az alábbi gombra kattintva tájékozódhat a Fogadj örökbe egy keresztet! program részleteiről!

Hosszúhetény
Hernádkércs
Bárdudvarnok
Sopron
Sopron
Sopron
Kisirtáspuszta
Magyarszerdahely külterület
Felsőörs
Lőrinci
Újnéppuszta külterület

Kérdése van? Írjon nekünk!

Kérjük, vegye fel velünk a kapcsolatot!
Küldjön üzenetet munkatársainknak az alábbi lehetőségre kattintva!
Készséggel állunk rendelkezésére!