KDNP-s húsvéti adományozások

A KDNP alap- és megyei szervezetei húsvétkor sem tétlenkedtek.

Mint korábban beszámoltunk róla, Bablena Ferenc, a KDNP Országos Választmány elnökségi tagja, a Nógrád Megyei Közgyűlés alelnöke 150.000 Ft értékű gyümölcsadomány-felajánlást adott át a Szent Lázár Megyei Kórházban. A KDNP Nőtagozatának Pest megyei csoportja pedig csobánkai családoknak adományozott tartós élelmiszert Juhász Hajnalka országgyűlési képviselő és Gaal Gergely, a KDNP Pest megyei szervezete elnökének koordinálásával. Az eseményről videó is készült.

A KDNP Nógrád Megyei Nőtagozata a Facebook-oldalán videóüzenetben számolt be róla, hogy fontos célkitűzése segíteni rászoruló embertársain. Ezért nagy öröm számunkra, hogy Nyugat-Nógrádban több rászoruló családnak tudtak húsvétra tartós élelmiszert adományozni, ezáltal szebbé tenni az ünnepet. Ebben a nehéz időszakban különösen fontos, hogy odafigyeljünk azokra, akiknek segítségre van szükségük – szögezték le húsvéti üzenetükben.

A KDNP Békés Megyei Szervezete szintén a Facebook-oldalán üzent: látva a kórházi dolgozók embert próbáló helytállását a járványidőszakban, a húsvéti ünnepek kapcsán szolidaritásukat kifejezve jelképes adományt juttattak el a gyulai, a békéscsabai és az orosházi kórházakba, a hétvégi ügyeletben lévő egészségügyi dolgozók részére.

A KDNP Békés Megyei Szervezete adományt juttatott el a gyulai, a békéscsabai és az orosházi kórházakba, a hétvégi ügyeletben lévő egészségügyi dolgozók részére 2021.04.03-án (Fotó: KDNP Békés megyei szervezetének Facebook-oldala)

Az összesen 300.000 Ft értékű gyümölcsöt (banán, narancs) és húsvéti nyuszicsokit tartalmazó adományt szombaton délelőtt a Szőke és Társai Kft. az ügy támogatójaként ingyenesen szállította el a gyulai és az orosházi kórházi átvevő pontokra.

Az adományt Szebellédi Zoltán, a KDNP megyei elnöke, Gedeon Éva gyulai elnök és dr. Czirok Sándor országos választmányi tag adta át. Orosházán dr. Rácz Oszkár, az Orosházi Kórház orvosigazgató-helyettese, Gyulán dr. Becsei László főigazgató főorvos vette át a támogatást, onnan eljuttatva azt a békéscsabai kórházba, illetve a mezőhegyesi és szeghalmi egészségügyi intézményekbe is.

„Bár a KDNP költségvetési támogatása is lefeleződött a vírusjárvány miatti rendkívüli intézkedések következtében, mégis fontosnak tartjuk, hogy ilyen módon is kifejezzük elismerésünket és hálánkat ebben a nehéz helyzetben. Az adományból egy-egy narancs, banán és édesség kerül a közel 1000 kórházi dolgozó asztalára egy köszönő-üdvözlő kártya mellett, akik a hétvégi ügyeletet ellátják a három kórházban.” – közölte a KDNP megyei szervezete húsvéti jókívánságok kíséretében.

Az eseményről készült videó itt megtekinthető:

Fogadj örökbeegy keresztet!

Országos akciónk célja az utak mentén, a települések közterületein álló keresztek megmentése, felújítása és állaguk megóvása az utókor számára.

Ha Ön is szeretne részt venni az akcióban, az alábbi gombra kattintva tájékozódhat a Fogadj örökbe egy keresztet! program részleteiről!

Hosszúhetény
Hernádkércs
Bárdudvarnok
Sopron
Sopron
Sopron
Kisirtáspuszta
Magyarszerdahely külterület
Felsőörs
Lőrinci
Újnéppuszta külterület

Kérdése van? Írjon nekünk!

Kérjük, vegye fel velünk a kapcsolatot!
Küldjön üzenetet munkatársainknak az alábbi lehetőségre kattintva!
Készséggel állunk rendelkezésére!