Kiosztották a Magyarország és a közép-európai térség kapcsolatával foglalkozó pályázat díjait

Kiosztották a Magyarország és a közép-európai térség kapcsolatával foglalkozó pályázat díjait hétfőn az Országház Delegációs termében, amelyeket Latorcai János, az Országgyűlés KDNP-s alelnöke adott át.

Bálint János, az Eötvös Lóránd Tudományegyetem jogászképzésének hallgatója (j) átveszi a 2022. évi pályázat I. díját Latorcai Jánostól, az Országgyűlés KDNP-s alelnökétől a Magyarország és a közép-európai térség az Európai Unióban, az Európai Unió a világban pályázati díjkiosztó ünnepségen az Országház Delegációs termében 2023. június 12-én. Mellette Bóka János, az Igazságügyi Minisztérium európai uniós ügyekért felelős államtitkára (takarva). MTI/Soós Lajos

Latorcai János
Latorcai János, az Országgyűlés KDNP-s alelnöke beszédet mond a Magyarország és a közép-európai térség az Európai Unióban, az Európai Unió a világban pályázati díjkiosztó ünnepségen az Országház Delegációs termében 2023. június 12-én. Mellette Bóka János, az Igazságügyi Minisztérium európai uniós ügyekért felelős államtitkára (b) és Such György, az Országgyűlés Hivatalának főigazgatója (j). MTI/Soós Lajos

Fogadj örökbeegy keresztet!

Országos akciónk célja az utak mentén, a települések közterületein álló keresztek megmentése, felújítása és állaguk megóvása az utókor számára.

Ha Ön is szeretne részt venni az akcióban, az alábbi gombra kattintva tájékozódhat a Fogadj örökbe egy keresztet! program részleteiről!

Hosszúhetény
Hernádkércs
Bárdudvarnok
Sopron
Sopron
Sopron
Kisirtáspuszta
Magyarszerdahely külterület
Felsőörs
Lőrinci
Újnéppuszta külterület

Kérdése van? Írjon nekünk!

Kérjük, vegye fel velünk a kapcsolatot!
Küldjön üzenetet munkatársainknak az alábbi lehetőségre kattintva!
Készséggel állunk rendelkezésére!